آیدا_سعیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 998 عنوان یه لحظه بیاین 145 بازدید | 20 پست بچه ها از سرشب تب و لرز دارمالان تبمو گرفتم 39 بود یه حالت لرز بدیم دارمالان جوراب پشمی پوشیدم و ژاکت با دوتا پتوهنوزم دارم میلرزمنمیدونم علائم سرماخوردگیه یا چیپریودم هستم عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍 1398/09/06 | 02:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیدا_سعیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 998 تنهام نمیدونم چیکار کنمنمیرم تکو تنها 😭😭😭 عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍
آیدا_سعیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 998 برو دکتر الاناخه شوهرم نیستیعنی بنظرت خطرناکه؟یا منظورت فرداست عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍
rrrrozzzz عضویت: 1398/04/11 تعداد پست: 52435 زنگ بزن اورژانس بیاد تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
آیدا_سعیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 998 سریعا برو بیمارستان پاشو پاشو واقعا اخه شوهرم نیست عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍
سنگصبورم عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 5539 تنهام نمیدونم چیکار کنم نمیرم تکو تنها 😭😭😭 یه استامینی فون کدیین بخور... یه حاجت خیلی مهم دارم برام صلوات بفرست تا مشکلم حل شه... ممنونم عزیزم
فافانفسم عضویت: 1397/11/14 تعداد پست: 922 الان اخه شوهرم نیست یعنی بنظرت خطرناکه؟ یا منظورت فرداست زنگ بزن ب شوهرت بگو شاید اومد بردت دکتر
آیدا_سعیدی مدیر استارتر عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 998 واقعا اینا رو میگینفک نمیکردم چیزی باشهنگران شدم عضو تاپیک مانکن های زیبا گروه قرمز وزن شروع ۹۵ 👀 هدف اول --» ۹۰ 👀 🔒هدف دوم --»۸۵ 🔒👀 هدف سوم--»۸۰👀🔒 هدف چهارم --» ۷۵🔒👍
_چکاوک_ عضویت: 1397/09/04 تعداد پست: 429 واقعا اخه شوهرم نیست میگن آنفولانزا علائمش اینه و خطرناکه اگه نری دکتر نگران نباش اما اگه نری دکتر خطرناکه.... سریع لطفا همین الان با ی اشنایی چیزی یا اسنپ بگیر بگو بیان پیشت لطفا همین الان