سلین_خانوم مدیر عضویت: 1398/03/11 تعداد پست: 120 عنوان لیمومی | مشاهده متن کامل بحث + 1456 بازدید | 32 پست سلام کسی با لیمومی رژیم گرفته؟ چجوریه راضی بودید ؟ چقدر وزن کم کردید م چند وقته ممنون 1398/09/06 | 02:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سعیدهoبانو عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6539 منظورت چیه رعایت نمیکنی؟ مثلا چکار میکنی ؟ الان یک هفته هست تمدید نکردم.دودوره آخر وزن کم نشد من زدم ب بیخیالی طبق برنامه غذایی رفتم جلو ولی یه عالمه شیرینی و کیک خامه خوردم☹️😐الآنم تمدید نکردم.ریزش مو گرفتم و کف پاک پوست پوست شده دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️ همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹ 👈هدف اول ۷۵ 👈هدف دوم ۷۰ 👈 هدف سوم ۶۵ 👈هدف آخر ۵۵ 💪
فاطمه7602 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 655 عزیزم دقیقا رعاایت کردی؟ مواد غذایی اره ولی پیاده رویی اصلا نرفتم .البته بعدش ریزش مو گرفتم ولش کردم دوره تست انجام ندادم .البته کمبود مواد غذایی بدنم نداشت هورمونی بود.
خداکنارمه عضویت: 1396/09/10 تعداد پست: 265 بهترین رژیمه من همه چی رو امتحان کردم مثل این نبوده.۴تا از فامیلامم گرفتن و راضی بودنمن اصولی رعایت کردم یک دوره ۵کیلو کم کردم بستگی به بدن هم داره شایددوره ای ۱ کیلو کم کنی شاید خیلی بیشتربه نظرمن فوق العادست خواهرانه میگم