2777
2789
من دو هفته ست گرفتم. اصلا خوب نیست. این بار چندمه مامان ملورین یه چیزی تبدیل میکنه و من میرم دنبالش ...

پس خودشون چجوری لاغر میشن؟

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
پس خودشون چجوری لاغر میشن؟

نمیدونم والا. من خودم 38 کیلو با پرنیان قربان پور کم کردم. به وزن ایده ال رسیدم ولی به محضی که اینکه خوردم وزنم رفت بالا. گفتم با لیمومی بیارمش پایین که میگن از روی مزاجه.
رژیم قربان پور سخت بود ولی صدبرابر بهتر از این لیمومی بود. سالم بود. تکلیف آدم مشخص بود. این سه هفته غذای تکراری هست. حامی من هم زورش میاد یک سوال رو جواب بده. در کل راضی نیستم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تو سه دوره 8کیلو کم کردم الانم رفتم تو دوره تست 

عزیزم الان رژیمت تموم شده؟ چطوری پیش میره؟

من تازه شروع کردم 20 اضافه دارم و شیرده هستم

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 
عزیزم الان رژیمت تموم شده؟ چطوری پیش میره؟ من تازه شروع کردم 20 اضافه دارم و شیرده هستم

خیلی خوب بود این دوران ولی من دوره اخر مکمل هامو مصرف نکردم ریزش مو شدید گرفتم .متاسفانه خودم رژیم ول کردم .

خیلی خوب بود این دوران ولی من دوره اخر مکمل هامو مصرف نکردم ریزش مو شدید گرفتم ...

ممنون از جوابت

دوستم برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی❤️   همراه چالش بهاری فیت شو وزن الان۷۹      👈هدف اول ۷۵     👈هدف دوم ۷۰   👈 هدف سوم ۶۵   👈هدف آخر ۵۵ 💪 

من راضي بودم ولي الان كرونا گرفتم تو قرنطينم ميترسم هر چي كم كردم برگرده 

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 
شما رژیم گرفتید ؟؟؟؟چطور بود ؟؟؟؟

اره گرفتم

دوره 4 

فعلا 6 ک کم کردم 

رعایت نمیکنم

خیلی خوب کم شدید آفرین. من ده روز ی هست رژیم گرفتم ولی هنوز شروع نکردم

موفق باشی گلم

ایشالا زودتری ب وزنت ایده الت برسی