2777
2789
منم پنیک داشتم ی ساله ک خیلی بهترم ولی الان یه هفتس دارم ادیت میشم البته دکترم داره داروهامو قطع میگ ...

نشونه هات‌چی بود  برای پانیک 

من شبا از تاریکی میترسم استرس شدید دارم تپش قلب دارم  همش فکر میکنم میخام بمیرم  شبا کابوس میبینم و اصلا خواب ندارم  ‌ ب نظرت منم پانیک دارم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم پنیک داشتم ی ساله ک خیلی بهترم ولی الان یه هفتس دارم ادیت میشم البته دکترم داره داروهامو قطع میگ ...

پانیک علایمش چطورع؟من استرسیم مثلایهونفس تنگی میگیرم فک میکنم میخام دیگ سکته کنم،همش فکرای منفی میکنم،کلاب مریضی فکرمیکنم فقط،دکتراعصاب رفتم اس سیتالوپرام داد

خدایاهرلحظه نگهداردخترم باش
منم تقریبا نصف ماه اینجوریم😣😣😣کلا فکروخیالم زیاد میکنم یعنی یه چیزی بیاد تو ذهنم چن روز طول میکشه ...

توصیه میکنم حتما بری پیش دکتر

بعد یکماه دعام میکنی ، زندگی عوض میشه ، به خودت میگی کاش زودتر رفته بودم

اره پنیک داری تو 10 تا ادم 7 تا پنیک دارن 

درمان داره یعنی؟دکترگفت بردوماه دیگ بیا،موتورت درست میشه😊ولی من همش توفکرسکتم،میگم میخام بمیرم کی بچمونگه داره

خدایاهرلحظه نگهداردخترم باش
توصیه میکنم حتما بری پیش دکتر بعد یکماه دعام میکنی ، زندگی عوض میشه ، به خودت میگی کاش زودتر رفته ب ...

منم یه ساله خوبم این 1 ماه خیلی درگیری فکری داشتم ممکنه واس اون باشه ک حالم بازم یکمی بهک ریخته؟؟؟

توصیه میکنم حتما بری پیش دکتر بعد یکماه دعام میکنی ، زندگی عوض میشه ، به خودت میگی کاش زودتر رفته ب ...

من دوس دارم برم خودم از حالت هام میدونم یه مشکلی دارم فک میکردم شاید افسردگیه شوهرم نمیزاره برم پیش روانپزشک😭😭میگه الکی تلقین میکنی 😑😑من ۴ ساله اقدامم باردار نمیشم شوهرمم میگه بری روانپزشک باید حداقل یه سال قرص بخوری ودرمانتو قطع کنی بعدشم معلوم نیس باردارشی یا نه 😕😕😕

درمان داره یعنی؟دکترگفت بردوماه دیگ بیا،موتورت درست میشه😊ولی من همش توفکرسکتم،میگم میخام بمیرم کی ب ...

الهی عزیزم خیلی از دوستام ک پنیک دارن همین فکر تورو دارن 

اره خوب میشی اصلا نگران نباش دارو داد بخور نترس