2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از اول نوجوونی داشتم

تا قبل ازدواج هرماه برای پریود شدن قرص جلوگیری میخوردم ولی از وقتی رفتم تو اقدام مجبور شدم‌قطع کنم با دوفاستون پریود میشم یکسالو نیمه اقدامم

خسته شدم دیگه.. تازه این یکسالو نیم صورتم پر جوش شده موهای زائدم زیاد شده و.. کلا از ریخت افتادم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊
فقط ورزشششششش   رژیم غذایی سالممم اره اگه این دوتارو رعایت کنی سریع مثه من باردار میشی

چه ورزشی رفتی؟ چه رژیمی گرفتی؟

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

منم دارم دوبار باردار شدم و دوتا سقط

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
عزیزم. انشالله زودخوب شی

ممنون ولی متاسفانه درمان نمیشه فقط با دارو کنترل میشه.. 

بادکش رحم انجام میدم روغن سیاهدونه میزنم زیر شکمم

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
تاثیرش چجوریه؟ 

والا تازه شروع کردم دمنوشای گرم میخورم تاببینم خداچی بخواد

عزیزم من تو همه تایپیکا گفتم تقریبا

اینو

صد در صد جواب میگیری  هر ورزشی من ایروبیک میرفتم ورش هوازی هم عالیه پیاده روی دوچرخه ...

حتی شده یک کیلو وزنتو بیار پایین 

من اصلا بدون امپول پریود نمیشدم ...یعنی هر ماه باید پروژسترون میزدم تا پری بشم.‌‌.‌

غذای فست فودی تا میتونی کم کن...پیاز بخور با غذاهات   دارچین زنجبیل گرمیجات خوبه.

ی مدت قطره ویتاگنوس خوردم ولی با اونم پریود نشدم فقط با امپول باز میشدم

نگاهت ب بالا باشد تا دلت از ادم های پایین نگیرد

استارتر برو زیر نظر ی متخصص و تحت درمانش باش بعدشم اقدام کن 

بگذارترکت کنند… بگذار بخواهی ونشود… بگذار دیگر فرقی بین شب و روزت نباشد… بگذار جای زخمش باقی بماند…بگذار تنها بمانی وبا سکوتی تلخ غروبهایت را بگذرانی… بگذار دنیا هرچه میخواهد سرت بیاورد.. اما تو تحمل کن تو”خدایت” را داری… خدایی که چوبش صدا ندارد…