2777
2789
عنوان

تخمک کشی

60834 بازدید | 41 پست

سلام دوستای گلم خواستم یکم از تجربه جدیدم بگم 

امروز تخمک کشی داشتم و برای من یکم زجر آور بود البته برای من فقط

خداروشکر تو این راه فهمیدم هیچ دو نفری شبیه هم نیستن یکی تخمک زیاد داره ولی کیفیت نداره یکی تخمک کم داره ولی با کیفیت و برعکس

یکی درد داره یکی ریلکس در حدی که قبل از اتاق عمل خواب رفت بزور بیدارش کردن و بعدش زود مرخص شد همین آدم 40 تا تخمک داشت 

من هم با این همه استرس 15 تا تخمک داشتم

متاسفانه سینال اف به من جواب نداد و آخر دوره فهمیدیم تعداد تخمک هام شاید بیشتر میشد

نبود اینترنت برام عالی بود شب زود میخوابیدم بیشتر کتاب میخوندم ورزش میرفتم

به امید روزی که همه ما مامان های شاد و سلامت باشیم

انشاالله که جنین های با کیفیت داشته باشی، من درمانم خارج از کشوره ولی اصلا راضی نیستم، 28  تا تخمک ازم گرفتن و بعد از پانکچر درد زیادی داشتم روز سوم بهم گفتن بیا واسه انتقال بهشون گفتم حالم خوب نیست دل درد دارم گفتن طبیعیه، بعد انتقال شکمم به ورم کردن و درد شدید روز پنجم شکمم شده بود اندازه یه زن 7ماهه، از شدت درد داشتم میمردم بیمارستان یه هفته بستری شدم وخلاصه دو تا از جنینامو به خاطر تشخیص غلط و سهل انگاری دکترا از دست دادم 😖😖😖😭😭😭😭

یعنی یه روز منم مامان میشم  
انشاالله که جنین های با کیفیت داشته باشی، من درمانم خارج از کشوره ولی اصلا راضی نیستم، 28  تا ت ...

وای بعداز تخمک کشی شکم ورم داره و درد 

تو مرکز شیراز دکتر رستمی برای هیچ کس فوری انجام نمیده همه بعداز دوتا پریودی تازه میگه بیا چک بشو

شانس استراحت کن آرامشت که کامل شد دوباره برو برای انتقال ناامید نشو عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای بعداز تخمک کشی شکم ورم داره و درد  تو مرکز شیراز دکتر رستمی برای هیچ کس فوری انجام نمیده ه ...

خیلی عذاب کشیدم حالا که نشد تازه میگه برو دو سه ماه استراحت کن بعد بیا،😐

یعنی یه روز منم مامان میشم  
من یکشنبه تخمک کشی دارم..فقط پنج شش تا تخمک دارم😕

اشکال نداره مهم کیفیتش چند روز قبلش اصلا چیز نفخ دار نخور

تجربه من خیلی بعدش معده درد و شکم درد کشیدم امروز که جمعه یکم حالم بهتره ولی شکمم ورو داره

خیلی عذاب کشیدم حالا که نشد تازه میگه برو دو سه ماه استراحت کن بعد بیا،😐

عذابش آدم پشیمون میکنه بعد تخمک کشی یه زجری کشیدم مرگم بود شوهرم میگفت خدا غلط کردم بچه نمی خوام زنم برگرده 

دختر سوسولی نبودم ولی تخمک کشی بدی داشتم شاید کسی اینجور نشده باشه شکمم تو دستم و بیهوش شدم از درد

ان شاالله یک، آروم شدی روحیت شاد کن بعد برو واسه بار بعد خودت تقویت کن ورزش برو 

اشکال نداره مهم کیفیتش چند روز قبلش اصلا چیز نفخ دار نخور تجربه من خیلی بعدش معده درد و شکم درد کشی ...

آره منم شنیدم بعدش ورم داره،ولی نمیدونستم درد داره...ان شالله که نتیجه بگیری عزیزم!تمام دردات یادت بره

فردا نوبت تخمک کشیمه..دکتر خوب و مهربونیه...خدا کنه بتونم تحمل کنم...خدا کنه تخمکام جنین بشن و منم با همین بار اول نتیجه دلخواهم رو بگیرم!

دارم تند تند کارای خونم رو انجام میدم 😃

با اینکه میدونم درد داره ولی خیلی ذوق دارم

چی میگی تو😤😤😤😤
آره منم شنیدم بعدش ورم داره،ولی نمیدونستم درد داره...ان شالله که نتیجه بگیری عزیزم!تمام دردات یادت ب ...

دردش مثل پریودی ولی من مشکل معده داشتم نمیتونم چیزی بخورم به همش اضافه شده و هر کسی یجوره اصلا دو نفر شبیه هم نیستن حتی آدمایی بودن راحت بعدش بلند شدن رفتنخونه درد نداشتن

توکل بخدا همه چی حل میشه اینروزا میگذره

منم فرار بود این‌ماه پانکچر شم اما فولیکول نداشتم

شما‌خدارو شکر تعداد تخمکاتون ماشالا خوب بود

من سینافکت و سینال اف مصرف کردم

شما گونال اف مصرف کردید که تخمکاتون تعدادش بالا بود؟

اشکال نداره مهم کیفیتش چند روز قبلش اصلا چیز نفخ دار نخور تجربه من خیلی بعدش معده درد و شکم درد کشی ...

من هم هفته بعد تخمک کشی دارم خیلی ترسیدم از حرفاتون یعنی منم اینجور میشم 😭😭😭

جان به فدای انکه ناپیداست...
خوب بود تخمک کشیت؟

عزیزم من اتجام دادم اضلا درد نداشتم.‌وقتی بهوش اومدم هی دست میزدم به زیر شکمم که دردحس کنم.‌ولی ‌هیچ‌دردی نبود. نفر قبلیم یکم درد داشت که شیافتش زدن