2777
2789
عنوان

واسه فردا چ برنامه هایی دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9761 بازدید | 392 پست

مریای هویچ گذاشتم   فردا انشالله ترشی میندازم    مطمئنم خیلی خسته خواهم شد

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مامانم بزاره فردا برم خونه خودم دلتنگ شوهرمم دوهفتس ازش دورم اگرم نذاره که مجبورم بمونم پس فردا ...

چرا بزاره ؟حامله ایی؟

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

اوه نگو که هرچی کار بوده گذاشتم واسه فردا امروزو کلا به تنبلی گذروندم ماشین لباس اتوکاری گردگیری سرویسا همه قبل بیدار شدن آوش غذا بازی حمام دوباره بازی جارو بازار نه واسه خرید واسه فروش 😑😑 شام و دراخر غش کردن تو رختخواب

منم صبح قراره با مامانم برم بانک بعدم می رم خونه مامانم شب برمیگردم

فک کنم فردا روزه رفتن خونه مامان و حموم رفتنه . اکثرا برنامه ها اینه

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
من باید پرترمو تموم کنم تا خانمیکه کمکم میکنه بیاد تمیزکاری کنیم دوش بگیرم اگر هوا خوب بود شاید بریم ...

موفق باشی عزیزم ‌. بنظرم وقت بکنی تا شب . هوا کک خیلی الودست

ای جان .از اونجا ک من فضولم چرا؟ با کی میزی میخوای چیکار کنی🤔😉

چون من تهران زندگی می‌کنم، با شوهرم میریم اراک خونه‌ی بابام ماهی دو ماهی یه بار سر می‌زنیم 😊

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
ای خواهر اهواز سرما نداره ک ظهر سوختیم دیگه شب تو اوج۱۷درجس

ای جان جنوبی 😍😍پس اونجا هوا بهاریه قشنگ حال میده الان بری بچرخی . حالا ی سوال سرد ترین تایم تو سال ند درجست و چ فصلی ؟

موفق باشی عزیزم ‌. بنظرم وقت بکنی تا شب . هوا کک خیلی الودست

آخه گفتن فردا بارندگی میشه اگر خوب بشه میشه رفت بیرون چون دخترم کوچیکه این چند روز واسه آلودگی همش خونه بودم خسته شدم از خونه

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
موفق باشی . ب منم انرژی بده برم باشگاه😐

من هدف دارم.و همینطور ب خاطر اینکه به اون اندامی ک میخوام برسم میرم.لاغرم ولی میخوام خوش اندام باشم بخاطر خودم و نامزدم

توام اینکارو کن حتما😜بهش فکر کن