2777
2789
عنوان

واسه فردا چ برنامه هایی دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9761 بازدید | 392 پست
جاروبرقی ، بخارشو ، ناهار پختن ، برنامه شاگردامو بنویسم ، باشگاه ، حموم ، خوابببب

کلی کار داری پس تا شب

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوماه تی ار ایکس کار کردم  ی مقدار پهلو و چربی کمر دارم میخواستم بدونم تی ار ایکس بهتر جواب ...

تغذیه مناسب داشته باشی هر دو جواب میده بستگی داره علاقه ات کدوم باشه

خونمو تازه رنگ کردم برم تمیز کاری کل خونه

مبارکه . پس کلی کار داری

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍
قبل از ظهر مدرسه (سال آخرم. پیش دانشگاهی) ظهر ناهار دعوتم با دوستام احتمالا  عصر کلاس  ...

پس کل برنامت پره . عزیزم از دورانت لذت ببر

صب دانشگا بعد کتابخونه بعد خونه و استراحت عصر تمیز کردن و حموم و فیلم شب خونه مامانم شام بعدپار ...

پارک سرد نیست 🤔 اکثرا فردا میرن حموم انکار

بیدار شم،ناهار بخورم،از ظهر تا عصر نی نی سایت،عصرم تی وی و یکم لب تاب،شبم تی وی فیلممو ببینم و شام ب ...

چ برنامه سختی داری 😂 موفق باشی

صب دکترزنان نوبت دارم فک کنم رحمم کیست داره یاتخمدانم نمدونم قبلا رفتما ال دی داد نخوردم میخام برم د ...

عزیزم موفق باشی . ان شاالله ک چیزی نیست نگران نباش

اوووه چقد کار دارین من استراحت مطلقم😂

عزیزم تو فقط ب فکره نی نی باش . کار همیشه هست

من صبح میخوام برم آزمایش بارداری بدم .بی بی چکم مثبت بوده . بعدشم میرم خونه مادر بزرگم .برام دعا کنید آزمایشمم مثبت باشه🙏

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏