2777
2789
عزیزم هفته گذشته ی اقایی اومد مدرسه دخترم و برامون توضیح داد گفت ۴ شب هر شب روغن مایع تمام موهات رو ...

آخه موندم چطو بفهمم دارم😥فقط یکم خارش دارم...تو غریبی گیر کردم اگه شهرمون بودم مامانم موهامو چک میکرد😔

ممنون عزیزم بابت وقتی که گذاشتی😘شامپو تنها جواب میده ؟ بدون اینکه مطمعن بشم بزنم؟

اول مطمئن شو شپش داری بعد دنبال درمان باش..ترجیحا هم درمان های سنتی بهتره    چون ش امپوهای ضد شپش سمی هستند.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو درمانگاه نگاه می کنن برات ب راه اسون و مطمن درمانشم وازلین هست یه شب سرتو کامل وازلین بزن همش ...

😘😘😘😘در حد نیم ساعت یکبار خارش دارم ولی حس راه رفتن تو موهامو ندارم..میترسم برم درمانگاه بگه من نگا نمیکنم ضایع شم