سلام دوستان من یه زن داداش دارم هم سن خودمه که پیش مامانم اینا زندگی میکنه هروقت منو خواهرم یا مامانم باشیم زیاد پیش ما نمیمونه ولی وقتی شوهر من یا یکی از فامیلامون که مرده میان خونه ی مامانم میشینه پیش ما جم نميخوره.حتی اگه برادرم رفته باشه به نظرتون من بد بینم یا...
یکم زن دادای طفلیتو تحویل بگیرید دوسش داشته باشید...وقتی بین شماست غریبه نبینینش و یواشکی با خاهر یا مادرتون نخندیدن یا صحبت زیر زیرکی و اشاره اینا نکنین چون میفهمن عروسا و دیگ تو جمعتون راحت نیستن
منم تابستون خونه مادر شوهرمم وقتی بادختراشون یا پسراشون تنها هستن ترجیح میدم برم تو اتاقم که راحت باشن شاید حرفی دارن که خصوصیه ولی وقتی کسی میاد منم میام پیششون والبته مثلا شوهر خواهر شوهرم میاد برای اینکه بی ادبی نشه میرم مثلا سلام و خوش امد میگم اکثرا پذیرایی هم بامنه یکمم تو جمعشون میشینم حالا چه همسرم باشن چه نباشن زیاد سخت نگیرین منم هیچوقت فکر نمیکردم ممنکنه خواهرشوهرهام از این زاویه نگاه کنن
دختری بر روی بلندترین پرتگاه جهان ایستاده، همان دختری که از ارتفاع میترسید.
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید