ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
بعدم بچش بزرگه نوزاد نیست دستشویی رفتن و اینا نداره
فقط باید کنارش باشه
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون ....... امیرعباس جانم روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
اره دخترم ماشالله بزرگه وفقط میخوام تنها نباشه کارای خونه هم باخودمه فقط شش ساعت پیش دخترم باشه،دوست ...
تو سنی هست که میتونی خودشو تنها بداری در رو قفل کنی
بعدم بهش تلفن کنی شماره خودتم بنویسی براش
من خودم دقیقا از 5و6 تنها بودم مامانم معلم بود