2777
2789

سلام دوستان پرستار فقط برای اینکه بچم تنها نباشه وکنارش باش۱۲/۳۰تا۱۸/۳۰چقدبدم تهران‌هستم اولین باره میخوام پرستار بگیر بچم هفت سالشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ماهی یک و هفتصد، هشتصد

به نطرم زیاده چون اولا یک شیفته 

بعدم بچش بزرگه نوزاد نیست دستشویی رفتن و اینا نداره 

فقط باید کنارش باشه 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
دوستم 6ساعت رو 500 میگیره البته فامیل و آشناست

بین 500 تا 800 خوبه 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤
به نطرم زیاده چون اولا یک شیفته  بعدم بچش بزرگه نوزاد نیست دستشویی رفتن و اینا نداره  فق ...

اره دخترم ماشالله بزرگه وفقط میخوام تنها نباشه کارای خونه هم باخودمه فقط شش ساعت پیش دخترم باشه،دوستمون گفت۱/۸۰۰ بنظرمن زیاده

تو‌دیوار نمیشه اعتماد کردبرای پرستار  نمیدونم چیکار کنم باید برم‌سر کار پوسیدم توخونه☹️

اره دخترم ماشالله بزرگه وفقط میخوام تنها نباشه کارای خونه هم باخودمه فقط شش ساعت پیش دخترم باشه،دوست ...

تو سنی هست که میتونی خودشو تنها بداری در رو قفل کنی 

بعدم بهش تلفن کنی شماره خودتم بنویسی براش 

من خودم دقیقا از 5و6 تنها بودم مامانم معلم بود 

صادقیه هستم

به نظرم میتونی به مسجد محل بسپاری و آدم قابل اعتماد پیدا کنی از طریق اونها 

معمولا توی مسجد کسایی رو میشناسن که احتیاج دارن به این کار فقط پیش مسئول مسجد یا حاج آقا برو وگرنه همینطوری کسی نفرستن خونت 

به نظرم میتونی به مسجد محل بسپاری و آدم قابل اعتماد پیدا کنی از طریق اونها  معمولا توی مسجد کس ...

مرسی عزییییییزدلم این پیشنهادت واقعا عالی بود فردا حتما میرم سراغ میگیرم 

راستی نیایش جان من خونه دخترخالم بلوار فردوس هست و خیریه دارن میخوای آدرس خیریشون بگیرم برات یا اجاز ...

ازمسجدمحل میپرسم اگه به نتیجه نرسیدم مزاحمت میشم دوست مهربونم🌹🌹🌹❤️❤️❤️