2777
2789

اصلا خوب نیس اصلا برامن ۱۵۰گرف فاتحه مژه هام خونده شد مث چی پشیمون بودم خیلی زشت شد... ی تیکه مژمو کج فر داد😏😏😏😏😏

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

مال من یک هفته اول کج و معوج و بد بود

بعدش خوب و طبیعی شد 

شروع هدفم....تا عید😍....وزنم الآنم ۶۵....وزن هدف تا اول اسفند ۶۰...تا عید ۵۸.....و همچنین تثبیت ۳ جز قرآن....من میتواااانم😍😍😍😍

بعضیا چقد شلوغش میکنن . من ندیدم کسی مژه هاش بریزه . ولی اگه مواد زیاد بمونه مژه میسوزه فک کنم . نکته اول سعی کن جای خوب بری که واست خوب وقت بذاره تمیز برس بکشه نذاره مواد زیاد رو مژه هات بمونه وسایلشو تمیز کنه که خدای نکرده کثیف نباشه چشمات عفونت کنه. نمونه کاراشم ببین بعد برو . من خودم انجام دادم و راضی بودم تازه من مژه های پری نداشتم بی حالته بی حالتم نبود ولی واقعا چشمام خوشگل شده بود تغییر کرده بودم 

نکته بعدی بعدش که لیفت کردی تا 24 ساعت آب نزن. حموم هم نرو تا دو روز. و اینکه موقع خواب هم رعایت کن . مژه های آدم واقعا خوشگل میشه.ولی واسه کسی خوبه که زیاد اهل آرایش چشم نباشه که مجبور نباشه زیاد چشماشو بشوره که حداقل 1 ماه تو حالت عادی مثه مژه ریمل خورده باشه. اگه مثه من زیاد اهل آرایش چشم نیستی 1 ماهو ماندگاری داره انگار به مژه هات ریمل زدی. بعده 1 ماه رنگش میره فرش هم رفته رفته کم میشه که وقتی ریمل بزنی خیلی ناز میشه مژه هات حسابی بالا میمونه و تاب میخوره. واسه من دوماه موند. اگه مداوم چشماتو بشوری کمتر میمونه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز