سلام خانوما. من سی هفته باردارم. دخترم خیلی کم حرکت می کنه، روزی چهار پنج بار، هر دفعه چند تا لگد می زنه. مثلاً صبح تو بازه ده دقیقه چند تا می زنه، ظهر دوباره چند تا و شب هم چند تا.
کوچولوهای شما چقدر حرکت دارن؟
وضعیت من طبیعیه؟
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
اگه ضربان قلب و سونو هات مشکلی نداشته که مشکلی نیست به دکترت هم بگو مگه زیر مظر دکتر ن ...
هر روز مطبم. دو بار نوار قلب دادم. خوب بوده و سونوها هم خوب، ولی مردم از استرس
دختر قشنگ مامان، تموم آرزوی من سلامتی توئه و بهترین روز عمر من روزی خواهد بود که تو رو در آغوش بگیرم. به خدای خودم امید دارم، تو هم ازش بخواه که تو رو سالم به من بده و همیشه در پناه خودش نگهت داره. خدایا نه من و نه هیچ مادر دیگه ای رو با فرزندش امتحان نکن..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
هنوز جاداری که زیاد تکون بخوره.بیست چهار به بعد رقص بندری میزنه.
چرا برا من هیچ وقت بندری نمی ره؟