2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

كولى همايون شجريان 

يعنى هق هق ميزنى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

غمگین گوش نده حالتو بدتر میکنه. والا به اندازه کافی با این روزگاری که توش گیر کردیم همه غمگینیم دیگه آهنگ سوزناکم گوش بدیم رسما پ ا ر ه میشیم خواهرم😑

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

استار تر نوحه امام حسین سوزناک دانلود گوش کن .گریه کن هی بزن تکرار یه ۷ باری گوش کن وگریه کن انقد آروم میشی افسردگی هم نمیگیری  ثوابم میکنی تازه به امام حسین متوسل شو بهش بگو نمیتونم دردمو به کسی بگم تو در حقم پدری هر چند لایق فرزندیت نیستم ولی شماها پیش خدا آبرو دارین عزیزین ...آهنگ غمگین سودا زا هست درسته گریه میکنی باهاش ولی بعدشم افسرده میشی .تجربه داشتم ... 

میشه یه صلوات برام بفرستی همین .ممنون
حالم خيلي بده😭😭

منم وقتی حالم بد بود اهنگ دپ گوش میکردم بدتر شدم بخدا.حالت بده دعا بخون هم اروم میشی هم جوابتو میگیزی انشالله

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی

هروفت داغون بودم اهنگ دپ گوش کردم ساعتها گریه هم کردم اما نه حالم بهتر شد نه بهم کمک کرد.برعکس یبار توسل گوش کردم گریه کردم دعا کردم ارومم شدم.اما اون اهنگه چیکا میکنه واست

خانوما لطفا واس تاپیکای ولنتاین منو تگ کنین🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗مررررررسی