2777
2789
عنوان

دلم گرفت

97 بازدید | 16 پست

بعد چهارسال ازدواج هنوز خدا بهمون نظر نكرده يدونه از اون فرشته هاشو بهمون بده نميدونم ديگه چيكار كنم كه خدا دستمو بگيره

بهش فكر ميكنم ام ميگيره  بهم اميد بديد😔

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا صلاح بنده هاشو بهتر میدونه به موقعش میده هزیزم

ايشالا بده هيچى ديگه ازش نميخوام

گرنگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍😍میشه واسه سلامتی کوچولوم یه صلوات بفرستی😍😍خدا ازم گرفتش بعد چهارسال انتظار واسه ارامش دلم دعا کنید😔امیدم از خدا قطع نشده منتظر اتفاقای خوبم🙏 دخترم ارامش زندگیم خدایا شکرت😍
دو ماه دیگه بارداری  انشالله

خدا از دهنت بشنوه

ايشالا

خب شاید دستتونو گرفته و فعلا اینجوری صلاح میدونه 

نميدونم والا چى بگم

شما نگفتی بچه من قلبش تشکیل میشه؟ جنسیتش چیه

ببخشید در خونه رو زدن حواسم پرت شد 

ولی انشالله تشکیل میشه و دختره 

بازم درصد خطا داره 

ولی تشکیل میشه 

لطفااا به هررر کی میپرستی لایکم نکن برام پست بزار ذوق کنم  ❤❤😙😙😍

من دوسال فیکس نازایی داشتم

این دکتر اون دکتر بلکه چ مرگمه ک نمیزاعم

۲۳ سالمه همسرمم پسرعمومه ۲۸ سالشه

خداروسکر از لحاظ مالی اوکی هسیم 

این اخریا میرفتم صارم برا درمان و اینا 

ک کلی پول تلکه امون کردن برا ازمایش و سونو و کبد و سینه همرو انجام دادم همش سالم بود 

منتهی ی لوله سمت راستم بسته بود و پیچ خورده 

فقط ی لوله سالم داشتم شوهرمم ضعیف اسپرماش ابنرمال ۹۴ درصد ک گفتن کاشت کنید هزینه ای وی اف ۲۰ ملیون بود ک ۲۵ درصد هم فقط احتمال داشت

خلاصه کلی نا امیدی این ماه همین امروز توو اوج نا باوری طبیعی حامله شدم

اسمش معجزه نیس؟شکر کردنی نیس ؟😭

خاستم بگم همیشه ادم باید امیدوار باشه خدایی ام هست این حسرت تموم شد خدا دامنه همرو سبز کنه خیلی حسه قشنگیه 

بینه اینهمه موشکلاته مملکت و بدبختی حداقل این از طرفه خدا قابل پرستشه قسمته همتون 😘

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
من دوسال فیکس نازایی داشتم این دکتر اون دکتر بلکه چ مرگمه ک نمیزاعم ۲۳ سالمه همسرمم پسرعمومه ۲۸ سا ...

خداروشكر عزيزدلم

منم همه راهارو رفتم اى يو اى منفي شد

شوهرم سالمه خودم سالم 

ولى چشمم به اسمونه بخدا 

ازش ميخوام واسه منم معجزه كنه ايشالا

@darooeslami110 سروش رو نصب کن بعد این آی دی رو باز کن به ادمین کانالش پیام بده 

همسایمون به دوستاش معرفی کرده بود دوستش دو قلو باردار شده بود 

امیدوارم به شما هم بتونه کمک کنه 

لطفا بهشون پیام بده ویزیتشون رایگانه

خداروشكر عزيزدلم منم همه راهارو رفتم اى يو اى منفي شد شوهرم سالمه خودم سالم  ولى چشمم به اسم ...

عززیزم ب زودیه زود تجربش کنی😘

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
@darooeslami110 سروش رو نصب کن بعد این آی دی رو باز کن به ادمین کانالش پیام بده  همسایمون به د ...

ممنونم