2777
2789
اره جاریم دوشاخ بود عمل کرد 

شاخش زیاد بوده حتما...دکتر من چیزی بهم نگفت اما بچم ک سقط شد روی دفترچم نوشت رحم دوشاخ گفت دفعه بعدی باردار شدی حواسم باشه رحمت دوشاخه

میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستین  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرشوهر من دوشاخ بوده اصلا حامله نمیشده ، شوهر منم در حده معجزه باردار شده، چند سال پیش که می خواست رحمشو در بیاره دکتر گفت واقعا جز عجایب و شگفتیاس که با این رحم حامله شده

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
مادرشوهر من دوشاخ بوده اصلا حامله نمیشده ، شوهر منم در حده معجزه باردار شده، چند سال پیش که می خواست ...

شاید از اونا بوده ک شاخش رحم را دو قسمت کرده. از من زیاد نبود توی سونوم اما گفتم شاید کسی تجربه داشته باشه چون من باردار شدم تا 3 ماهم بچم بود و سالم بود یهویی تیرویید گرفتم سقط شد 

شاید از اونا بوده ک شاخش رحم را دو قسمت کرده. از من زیاد نبود توی سونوم اما گفتم شاید کسی تجربه داشت ...

اگه رحمت دوشاخ باشه سقطت ربطی به تیرویید نداره، منم تیرویید بارداری دارم ، باید با یه دکتر خیلی خوب مشورت کنی

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️
اگه رحمت دوشاخ باشه سقطت ربطی به تیرویید نداره، منم تیرویید بارداری دارم ، باید با یه دکتر خیلی خوب ...

من دیر فهمیدم تیرویید  دارم و 3 روز دارو مصرف کردم بعدش سقط شد. دکترم خیلی خوبه 35 سال تجربه داره. یعنی اگه مشکلی بود نمیگفت؟؟

خواهرمم مث من بود دوقلو باردار شد بچه هاشم سالمن خداروشکر. اما میخاسم بدونم کسی هست مث من باشه

میگم دکترت نگفت چه مراقبت هایی باید برای رحم دو شاخ انجام داد حین بارداری

نه فقط گفت اگه باردار شدی حتما باید سزارین بشی طبیعی سختت میشه. واینکه گفت بعد ۳ ماه باید سرکلاژ کنم

شاید از اونا بوده ک شاخش رحم را دو قسمت کرده. از من زیاد نبود توی سونوم اما گفتم شاید کسی تجربه داشت ...

منم خفیف دارم. الانم دو تا بچه دارم، راحتم حامله شدم، استراحت مطلق هم نبودم

منم خفیف دارم. الانم دو تا بچه دارم، راحتم حامله شدم، استراحت مطلق هم نبودم

خداروشکر. امیدوارم از منم خفیف باشه. انگار میگفت ا نا ک زیاد باشه سپتوم داره از من نبود

نه باردار شدم تو سونوی اول گفت دوشاخه

اخه فکر نکنم سونو دقیق نشون بده اگه بتونی یه عکس رنگی یه جای معتبر بگیری خیلی بهتر میشه تشخیص داد

هر رنگی که میخواهی باش حتی سیاه               ولی یک رنگ باش