2777
2789
عنوان

محض خنده

647 بازدید | 67 پست

سوتیایی ک تو دوران جاهلیت(نوجوانی ) با دوس پسراتون داشتیدو بیاد بگید...مثلا اسمتونو یه چیز دیگه گفتید بعد لو رفته...یا خاطرات خنده دار دیگه

#بگیم_بخندیم_دلمون_وا_‍ شه‍

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من بعضی وقتا همزمان تویه ساعت باچن نفر چت میکردم

ب هرکدوم ی مدل اصل میدادم

بعد قاطی میکردم وسط چت مبپرسیدم

راستی اسم‌من چیه

بهت‌گفتم‌چن سالمع؟

اگه گفتز ازکجام؟🤣🤣🤣

بلاکم میکردن بی جنبه ها😂😂😂

البت دوس پسر نبودن محض سرگرمی

جاهل بودم😁

به نام خدا😶من ازدست مردا فرار کردم اومدم‌سایت زنونه واسه چییی درخواست دوستی میدی مردحسابی؟🤢نکن حاجی نکننننن..شرمت باد💨✋✋✋میپرسین چرا ترشیده؟میگم که ی روز ازمامانم پرسیدم‌ننه واسم خواستگارنیومده گفت نهههه✌🤐داداشم داشت ردمیشد مث خرعر زد گفت هاااااارهااااارترشیده😶داشتم فحش میدادم بهش وهمزمان تونی نی سایت ثبتنام میکردم که از سوز وجودم یهو دیدم زدم ترشیده وتائیدشده😐حالا اگه یه ذره شعور داشته باشی کاربر عزیز ایتقدنمیپرسی و مسخره نمیکنی😏ترجیح میدم بترشم‌تا ازدواج کنم بیام اینجا بزنم توسرم😝😝

من اولین بار ک بهش دست دادم

انقدر محکم و مردونه دست دادم

گفت وای ترسیدم فک کردم با داداشت دست دادم😂😂😂😂😂

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

الان همه میگن نداشتیم 😹

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

ولی وقتی عقد کردم ابروهامو برداشتم ورنگ کردم ورفتم مدرسه ...مدیر گفت عروس شدی؟ گفتم نه نگاه شناسنامه ام پاکه....حالا تا دیروز باسیبیل بودم ها

میشه لطف کنین وبرای اینکه بیماریم برنگرده ی صلوات بفرستین ؟ممنون