2821
2789

من کاری فلفل سیاه و زردچوبه میزنم و در اخر زعفرون و دارچین

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من اول مرغو نمک و فلفل م سرخ میکنم بعد تو همون روغن پیاز سرخ میکنم فلفل دلمه و هویج و رب میزنم ی لیوان اب میریزم جوش اومد مرغارو بچین روشم زعفرون بریز و لیمو ترش ابش خشک شد ب روغن میاد بابرنج عالیه

اولش گوشتارو با پیاز و فلفل دلمه و اینا سرخ میکنم و بعدش رب میزنم میزارم اونم یکم سرخ بشه و موقعی ک احساس کردم داره میسوزه تهش یخورده آب میریزم(جهت نسوختن وگرنه نیازی نیست) بعدش آب جوشو خالی میکنم روش و تمام

ادویه و فلفل قرمز و نمک و کمی پودر سیر و آخرسر هم قارا بهش اضاف میکنم

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

کدوم خورشت مرغ 

همون که لنگای مرغ میدن هوا میارن سر سفره

رب پیاز فلفل زردچوبه پیاز نمک⬆🔼

اگر نه بگو کدوم خورشت مرغ

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

اینجوری که من روش پخت ها رو خوندم الان خیلیاتون باید از موهای زاید صورت در رنج باشید 

بعد از شستن مرغ بدون هیچ ادویه ای فقط چندتا تکه هویج حلقه شده و پیاز ویک مقدار آب فقط روی مرغ بپوشونه حتی نمک هم نزنید بذارید روی شعله زیاد بجوش وقتی بجوش بیاد بخاطر هرمون داخل مرغ مثل شیر میخواد سرریز بشه همون موقع خاموش کنید مرغ هارو بردارید روش کمی آبجوشیده بریزید تا مطمعن بشید همه کف ها پاک شده تازه از اینجا شروع کنید به همون روشی که میپزید

نکته اون آب مرغ و پیاز و هویج هم دور بریزد چون غنی شده با هرمون مرغ هستند 

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 
کدوم خورشت مرغ  همون که لنگای مرغ میدن هوا میارن سر سفره رب پیاز فلفل زردچوبه پیاز نمک⬆🔼 اگ ...

خخخ ن عزیزم مرغ تیکه های بزرگ میکنن مثلا رون و سینشو تو اب خورشت میپزن 

خخخ ن عزیزم مرغ تیکه های بزرگ میکنن مثلا رون و سینشو تو اب خورشت میپزن 

بازم من به این سبک که فقط مرغ داخ قابلمه خورشت باشه میگم مرغ به سبک لنگ در هوا 

من خودم معمولا مقداری خلال پسته بادام هسته انبه پوست پرتقال هویج و زرشک آجیل ها باهم با کره حرارت میدم پوست پرتقال هویج زرشک هم با روغن وکمی شکر حرارت میدم 

مرغ معمولا جوجه میگیرم نه جوجه کبابی که سیخ میزنند نه خود جوجه همون اکبر جوجه ای چون گوشتش لذیذتره برای تزیین هم قشنگتر 

جوجه ها که پختن و سرخ شدن ۱۰ دقیقه داخل زعفران استراحت میدم توی این ۱۰ دقیقه نصف موادی که آماده کردم داخل آب مرغ تمیز بدون هرمون اضافه میکنم یک قاشق رب انار و یک قاشق رب چغندر قرمز یا همون لبو اضافه میکنم کمی که قول زد زیرش خاموش میکنم آب نارنج اضافه میکنم  بقیه اون مواد با زعفران مرغ و مقداری پلو قاطی میکنم برای تزیین و در آخر چون خیلی تنبل هستم از چیپس خلال استفاده میکنم 

راستی گوجه کبابی شده هم میذارم و در ته دیگ برنج مقداری گلاب میریزم به اندازه دوتا در شیشه نوشابه

وسلام کل زمان پختن این غذا از اول تا چیدن سفره یک ساعت ولی دقیقه زمان میبره تازه من خیلی شل کار میکنم 

ادویه هم فلفل سیاه نمک و زردچوبه استفاده میکنم 

بازم من به این سبک که فقط مرغ داخ قابلمه خورشت باشه میگم مرغ به سبک لنگ در هوا  من خودم معم ...

کنجکاو شدم با این دستور بپزم معلومه خیلی خوشمزه میشه

اما اون خلال پسته و کره زعفرون خلال هویج و پرتقال من واسه شیرین پلو درست میکنم

کنجکاو شدم با این دستور بپزم معلومه خیلی خوشمزه میشه اما اون خلال پسته و کره زعفرون خلال هویج و پرت ...

خوب برای مرسی پلو قیمه نسا و گیریای پلو هم استفاده میشه ولی من خودم از ترکیبش خوردنی خیلی لذت میبرم استفاده میکنم 

خوب برای مرسی پلو قیمه نسا و گیریای پلو هم استفاده میشه ولی من خودم از ترکیبش خوردنی خیلی لذت میبرم ...

معذرت  تصحیح املا خودش تغییرداده مرصع پلو داخل کتاب های آشپزی مصالح پلو هم مینویسن گیزیلی پلو یا پلوی طلایی

2828
2791
2779
2792