2777
2789
منتظر  فرصتم ک طلاق بگیرم برا خواهرتم خیلی ناراحت شدم خدا یارویاورش باشه😔😔

ایشالا خدا پناهت باشه قبل بچه گفتم جداشو موقعی ک من زایمان کزده بودم ۴سال پیش اومد ۳ماه موند دوباره بابام زنگ زد دامادم گفت بشینیم حرف بزنیم الانم دامادم ابجیمو سرزنش میکنه میگه بابات التماسم کرد برت گردوندم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ایشالا خدا پناهت باشه قبل بچه گفتم جداشو موقعی ک من زایمان کزده بودم ۴سال پیش اومد ۳ماه موند دوباره ...

امیدوارم منم زود تر جدا شم قبل اینکه وضعم بدتر شع 😔

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم منم زود تر جدا شم قبل اینکه وضعم بدتر شع 😔

دعا میکنم برات عزیزه دل جداشی جاییو داری خانوادت چیزی نمیگن

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
دعا میکنم برات عزیزه دل جداشی جاییو داری خانوادت چیزی نمیگن

ممنون خانوادم چی دارن بگن چارسال به حرفشون کردمو به. نتیجه ای نرسیدم بس نیس 

ممنون خانوادم چی دارن بگن چارسال به حرفشون کردمو به. نتیجه ای نرسیدم بس نیس 

حق داری واقعا اخلاقش باهات چجوری عصبیه بجز تفاهم مشکله دیگه داری.....

حق داری واقعا اخلاقش باهات چجوری عصبیه بجز تفاهم مشکله دیگه داری.....

دست بزن داره فحش میده نمیزاره جایی برم چیزی برام نمیگیره لوسو مامانیه دنبال دخترای مردمه بهم میگه فقط برا رابطه میخامت دروغگو . بدقولم هس وسایل خونرم نمیگیره☹☹

دست بزن داره فحش میده نمیزاره جایی برم چیزی برام نمیگیره لوسو مامانیه دنبال دخترای مردمه بهم میگه فق ...

ای بابا بااین همه مشکلات بازم موندی شوهره خواهرم کمو کسر نمیزاره دست بزنم نداره بیشترین مشکله خواهرم همون رابطه ایناس و اینکه با کسیه 

ای بابا بااین همه مشکلات بازم موندی شوهره خواهرم کمو کسر نمیزاره دست بزنم نداره بیشترین مشکله خواهرم ...

خانوادم نزاشتن وگرنه من خیلی وقت پیش جدا میشدم

خانوادم نزاشتن وگرنه من خیلی وقت پیش جدا میشدم

امان از این خانوادها

الان فهمیدن چ خبره

خدا بهت کمک میکنع گلم موفق باشیدد