2777
2789
اگر در خانه ی پدر شرایط خوبی دارید لطفا زود ازدواج نکنید چون پشیمون میشید

من الان مجردم شاغلم هستم رفت و آمدم هم آزادانس به خونه و فک نکنم حداقل تا 5 سال به ازدواج فکر کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان مجردم شاغلم هستم رفت و آمدم هم آزادانس به خونه و فک نکنم حداقل تا 5 سال به ازدواج فکر کنم

عالیه عزیزم.نه اینکه ازدواج بد باشه ولی سن وشرایط خودشو داره

تو را به جای همه ی کسانی که نمی شناخته ام دوست میدارم                                            تورا به جای همه ی روزگارانی که نمی زیسته ام دوست میدارم                                            برای خاطر عطر نان گرم وبرفی که اب میشود و برای نخستین گناه                                           تورا به خاطر دوست داشتن دوست میدارم        تو را به جای تمام کسانی که دوست نمی دارم    دوست میدارم    

کاش شاغل بودم قسم میخوردم ب ازدواج فکر نمیکردم

من خیلی تنبلم

رفتم کاریابی شغلای درپیت بهم معرفی کردن ینی فروشندگی و کارگری

من سرزبون دار هم نیستم برا فروشندگی و درونگرام

کارگری هم نمیکشم چون خونه هیچی کار نمیکنم

اصلا حقوقشونم خیلی کم بود و تایم کارشون هم بالا

الهی عاقبت بخیری را نصیب هممون کن
کاش شاغل بودم قسم میخوردم ب ازدواج فکر نمیکردم من خیلی تنبلم رفتم کاریابی شغلای درپیت بهم معرفی کر ...

کسی که دنبال کاره تو ایران نباید با دو سه بار پیدا نکردن نا امید بشه من از سال اول کارشناسی بی وقفه دنبال کار بودم خیلی طول کشید تا پیدا کنم

ای جانم تو هنوز بچه ای عزیزم 😉 اگه دوسش نداری بزار کنار و از زندگیت استفاده کن

در صورتی این کار مممکنه که خانوادم پشتم باشن

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
دختر البته پسرا هم زیر سی ک حتماااا ازدواج میکنن

شهر ما دخترا ۱۸ اکثرا ازدواج میکنن

پسرا هم ۲۵ 

من الان ترشیده حساب میشم اینجا

بیش از 1146 است...کسی منتظر 313 مرد است...و زمان همچنان در گذر است...آه...مرد شدن چقدر زمان میخواهد
اره مجبورم کردن ۱۶ اره 

شوهرت چن سالس؟؟؟دوس دارین همو فامیله اشناس؟؟

منم ۱۴سالگی ازدواج کردم دوسش داشتمو دارم خیلی ولی خب دوس داشتم بیشتر اشنا میشدیم زمان بیشتر مشکله خاصی نداریم ولی زود بود بابام اینا فک میکردن باهاس دوس باشم میخواد چیکارم کنه میترسید ابروش بره ولی خب خوشبختم حداقل از زمان مجردیم خیلی بهتره نزدیکه ۶ساله ازدواج کردم 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
شوهرت چن سالس؟؟؟دوس دارین همو فامیله اشناس؟؟  منم ۱۴سالگی ازدواج کردم دوسش داشتمو دارم خیلی ول ...

۲۶ سالشه نه من که دوسش ندارم اونو نمیدونم ولی فک نکنم دوسم داشته باشه فامیل خیلی خیلی دوریم خدارو شکر ک خوشبختی انشاالله همیشه خوشبخت بمونی 

۲۶ سالشه نه من که دوسش ندارم اونو نمیدونم ولی فک نکنم دوسم داشته باشه فامیل خیلی خیلی دوریم خدارو شک ...

قربونت عزیزم خدا ایشالا توروخوشبخت کنه اگه واقعا نمیسازی جداشو حالا ک بچم ندارین یعنی همش دعوا اینا دارین نزار وقتی بچه اوردی بعد خیلب پشیمون میشب خواهره منم ۱۳سالش بود ازدواج کرد الان با ی بچه سه ساله و بعده ۱۴سال زندگی میخواد جدا شه خیلی مشکلات داشت و داره خیببلی ی ماهه شوهرش خونم نمیاد اونم پشت نداره بابام همش میگه طلاق بگیری ابروم میره اونام تقریبا اجباری بود ابجیم بایکی دوس بود ک معتاد بود بابامم گفت یا این یا هرروز باید دعوا کتک کاری باهم داشته باشیم بخدا بد بخت شد خواهرم باورت میشه ب خواهرم هر ۶ماه ی بار دس میزنه پیشش میخوابه خونم اون توحاله خواهرن تو اتاق از اولم همینجوری بود الان شوهرش میگه بچه میخواستی بهت دادم میخوایم بری برو😔😔😔تا هفته دیگم ابجیم وسایلاشومیاره شهرمون خونه بگیره گفتم طلاقم گرفتی خونه بابا نیا بعد ساعت ۴ میشه میخواد بگه زود بیا خونه سره کارم نمیزاره بری تو برو سره کار جدا خونه بگیر بچتم با بچم میمونه غصه شو نخور

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
قربونت عزیزم خدا ایشالا توروخوشبخت کنه اگه واقعا نمیسازی جداشو حالا ک بچم ندارین یعنی همش دعوا اینا ...

منتظر  فرصتم ک طلاق بگیرم برا خواهرتم خیلی ناراحت شدم خدا یارویاورش باشه😔😔