2777
2789
همون لباسا که برات توضیح میدذدم صبح😕همونا رو میکنم اصلا تو حلقشون⁦☺️⁩😂

همون گل گلی😂😂😂😂

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من چرا اصلا نمیتوتم باور کنم اونایی که میان میگن هورا وصل شد اینترنت کلا قطعه واسه گوشیا

آره هی میگن وصل شده ولی کو!

نکرده کارکه کارکند،پروردگارنگاه کند.

نت داریم ۳روزه کامل وصل شده 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
آره والا نمیگن شایدمردم بااینترنت کسب وکارشون روانجام میدن.

من وقتی مشکلی داشتم سوالی بود میرفتم یه لحضه گوگل جوابشو در میوردم الان تو اینستا از یه پیجی خرید کردم پول دادم هنوز نفرسادن برام چقد ذهنم درگیره خدا کاش نت وصل شه

خرم آباد كه من شنيدم آروم نبود

والا هرچی بود همون یه روز اول بود بعدش ساکت شدن

اخه قشر اینجا اکثرا متوسطن پولدار و‌مرفه ی انچنانی نداره 

بعد این همه گرونی 

خیلی اوضاع مردم داغونه😖😖

کجااا

یزد

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍