2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تهرانم وصل نکردن پس فکر کنم اینزوری. ۲. ۳.  روز دیگم نت نداریم دیگه.لابد هفته بعد وصل میکنن.مس ...

من که کلاناامیدم شدم.

نکرده کارکه کارکند،پروردگارنگاه کند.
چرا همراه اول رو وصل نمیکنن😑

همراه اول تو همه چي آخريه😭

ميخوام برم ايرانسل بخرم خسته شدم از دستش 

هم قيمت بسته هاش گرونه هم پشتهاد هم كمتري نسبت 

به ايرانسل داره توّف تو همراه اول😐

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫
کاش یه نیرویی داشتم میرفتم همین نتو از پهنا میکردم تو حلقشون😕😕

لباس کهنه نداری برا فروش 😝

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
من که کلاناامیدم شدم.

منم😭و تنها بودم و تنها ترم این ۱۱ روز.باز با دوستام یه چت میکردم😔

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

برام از دادگاه ابلاغیه اومده با کدوم نت برم ببینم چیه😬😬😬

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!
لباس کهنه نداری برا فروش 😝

همون لباسا که برات توضیح میدذدم صبح😕همونا رو میکنم اصلا تو حلقشون⁦☺️⁩😂

ظاهراتنهاچیزی که تودنیاعادلانه تقسیم شده عقله چون کسی اعتراض نمیکنه بگه مال من کمه!!