2777
2789
عنوان

چاپلوسی!!!!!!!!!!!!

232 بازدید | 9 پست

بعضیا چطور میتونن اینقدر چاپلوس باشن با توجه به اینک از ینفر بدشون میاد باز چاپلوسیشو کنن؟؟؟؟

مثال

سر کارم ی دختره تا میخواد چایی بخوره واس رییسمونم میریزه

هی خوراکی براش میبره(ازش خوشش نمیاد قشنگ برای چاپلوسی اینکارو میکنه وگرنه اگه از مهربونی بود برای همکاری که بغل دستش نشسته همچین کارایی میکرد اما نمیکنه)

من اصلا نمیتونم نفرت دارم ازینکار

یا عروساییرو دیدم که با مادرشوهرشون همچین کاراییرو میکنن

اصلا توو عمرم بخاطر اینکه ینفر بام خوب باشه یا سرویس خاصیرو بم بده چاپلوسیه هیچ بنی بشریو نمیکنم

فقط ترسم ازون روزیه که جاریه ایندم ازین نوع باشه و مادر شوهرم سر اون بخواد حرف بیخود بزنه به شوهر .....

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

بعضی ها چاپلوس نیستن عادت کردن همه ازشون خوب بگن یا تایید بشن از مخالفت کردن هراس دارن

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مث توام.اما الان دور دور اینجور ادماس.حتی میفهمن طرف چاپلوسی میکنه و واقعی نیس اما خب خوششون میا ...

دقیقا قشنگ میبینم اینو که طرف میدونه اون دشمنشه ولی چون چاپلوسیشو میکنه قشنگ خوشش میاد وای مادر شوهر من عاشق این ادماس

دقیقا قشنگ میبینم اینو که طرف میدونه اون دشمنشه ولی چون چاپلوسیشو میکنه قشنگ خوشش میاد وای مادر شوهر ...

مادرشوهر منم.ناراحت نباش چون تو اخلاقت مث اون نیس و مطمئنا با همچین ادمایی بهت خوش نمیگذره.پس بهتره با شبیه خودشون وقت بگذرونن و توام به زندگیت میرسی

مادرشوهر منم.ناراحت نباش چون تو اخلاقت مث اون نیس و مطمئنا با همچین ادمایی بهت خوش نمیگذره.پس بهتره ...

دقیقا

ولی اینجور ادما کار مارو بی ارزش میکنن

دقیقا ولی اینجور ادما کار مارو بی ارزش میکنن

مهم نیس.تجربه من این بوده که برا مادرشوهر و خواهرشوهر هر کاری ام بکنی انگار نکردی.بیشتر سمت اونی هستن که کاری براشون نمیکنه.منم دیگه کار خاصی براشون نمیکنم که بعدا که بدرفتاری کردن دلخور نشم

مهم نیس.تجربه من این بوده که برا مادرشوهر و خواهرشوهر هر کاری ام بکنی انگار نکردی.بیشتر سمت اونی هست ...

افرین واقعا باید همینکارو کرد