2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیکیم بهم

راش اینه ک ازش دور شی و ی بار باید بش بتوپی ک من فقط از شوهرم اجازه میگیرم زندگی خصوصیم ب کسی ربط نداره البته قبلش ب شوهرت بگو ک ناراحتم از خانوادت ک جنگ راه نیفته بعدش طرفتو بگیره جلو مادرش

مشکل اینجاست شوهرمم طرف مادرشومیگیره

پس تقصیر شوهرته عزیزم. وگرنه مادرش نمیتونست حتی یه کلمه حرف بزنه

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
راش اینه ک ازش دور شی و ی بار باید بش بتوپی ک من فقط از شوهرم اجازه میگیرم زندگی خصوصیم ب کسی ربط ند ...

شوهرمو اگه بکشی هم طرف منو نمیگیره کلا برادراش هم اینجوری هستن

شوهرمو اگه بکشی هم طرف منو نمیگیره کلا برادراش هم اینجوری هستن

پس یا باید بسوزی بسازی یا باید ی بار بشوری بزاریش کنار راهش همینه 

ولی مردا از ترس اینکه زندگیشون از دست نره خیلی کارا میکنن فک میکنی شاید اولش قلدر بازی دراره ولی اگ زندگیش ببینه تو خطره اروم میشه 

شوهرم میگه چون سنت کمه مادرم درست میگه

همین دیگع عزیزم فک میکنن خودشون عقل کلن ....بگو بهم بر میخوره بگو ازدواج کردم چون از همه نظر رشد کردم از نظر جسمی و عقلی و رو حی  وگرنه ازدواج نمیکردم و متعاقبا بچه دار نمیشدم ..بگو احترامم با این کارا زیر سوال میره...