دیروز خونه ی مامانم بالای کمد دیواری رو ریختم پایین براش مرتب کنم خیلی سنگین بودن کتف و گردنم گرفته فکر کنم دست چپم قفسه ی سینه ام و پشت گردن خیلیییی درد میکنه دست چپم رو بالا میارم درد شدید دارم پشت سرم میگیره عادیه ؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
دوش آب گرم بگیر،به همسرت بگو با روغن زیتون برات ماساژ بده یکم قابل تحمل تر میشه حالا که نمیخوای دارو مصرف کنی
فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!