2777
2789
عنوان

دوستان گردنتون تا حالا گرفته؟

173 بازدید | 20 پست

دیروز خونه ی مامانم بالای کمد دیواری رو ریختم پایین براش مرتب کنم خیلی سنگین بودن کتف و گردنم گرفته فکر کنم دست چپم قفسه ی سینه ام و پشت گردن خیلیییی درد می‌کنه دست چپم رو بالا میارم درد شدید دارم پشت سرم میگیره عادیه ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوش آب گرم گرفتی؟

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
نه ولی کمپرس گرم گذاشتم یه کم بهتر شد موقتا

دوش آب گرم بگیر،به همسرت بگو با روغن زیتون برات ماساژ بده یکم قابل تحمل تر میشه حالا که نمیخوای دارو مصرف کنی

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
دوش آب گرم بگیر،به همسرت بگو با روغن زیتون برات ماساژ بده یکم قابل تحمل تر میشه حالا که نمیخوای دارو ...

ببین شوهرم صبح که بود با روغن سیاه دانه ماساژ داد یه کم ساکت شد الان پسرمو باید ببرم کلاس برگشتم حتما دوش آب گرم میگیرم ممنونم یک دنیا