2777
2789
عنوان

عکس جن..بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 642 بازدید | 37 پست

بعدم عزیزم شما فکر میکنی مردت پاستوریزه ست که به باد میدنش

همین رفیقاش و دور بریاش کافیه اسم چندتا سایت رو بهش بگن و اونم دور از چشم شما محض کنجکاوی بره سر بزنه

اون سایتا ک بدتره خییییلی بدتر

یکمم برای اراده و اختیار مردت ارزش قایل شو انقدر پرفکت و کامل براش باش که در عین ازادی بازم چشماش کسی رو جز تو نبینه

همیشه به چشمش خوشگل و ترگل باش

اونم اگر واقعا بخوادت به همین صورت نشسته صبحت دلش ضعف میده و دیگه تن لخت چهارتا ادم منحرفش نمیکنه

چه تو بزاری چه نزاری خودش اگه بجنبه سرش میره سراغش😉

جز اینستا راه زیاده

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو خیابون نیستم وتسلطی ندارم ولی اینستارو که تسلط دارم بعد هم اینکه کلا این دوتا بحثشون جداس نمیشه گ ...

هرچیزی به زورش نتیجه عکس میده, مگه مرد برده ست تحت سلطه بگیری😊

[QUOTE=113241151]خارج از کشورم اجازه نمیدی بره?[/QUخب معلومه‌تنها نمیزارم بره فقط باهمدیگع

خب اگه شوهرتونم همچین طرز فکری داشته باشه که یوقت نکنه چهارتا پسر خوشگل دل خانممو ببره و منعتون کنه 

شما بهتون بر نمیخوره?نمیگید این کلا از ریشه به شعور و درک من داره توهین میکنه که فکر میکنه هرکسی و هر جیزی ببینم دلم براش میلرزه?

والا هرکی تفسیری داره شمام تو ذهنت فک کن بردگیه بعد که شوهرت از دستت رف میگی اخ کاش که کاش نمیاره&nb ...

شوهر من ۵ تا کشور رفته قبل از مجردیش اونجا میخواست از دست میرفت اینکه دیگه ایتستاگرامه فضای مجازیه