2777
2789
عنوان

عکس جن..بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 37 پست

بعدم عزیزم شما فکر میکنی مردت پاستوریزه ست که به باد میدنش

همین رفیقاش و دور بریاش کافیه اسم چندتا سایت رو بهش بگن و اونم دور از چشم شما محض کنجکاوی بره سر بزنه

اون سایتا ک بدتره خییییلی بدتر

یکمم برای اراده و اختیار مردت ارزش قایل شو انقدر پرفکت و کامل براش باش که در عین ازادی بازم چشماش کسی رو جز تو نبینه

همیشه به چشمش خوشگل و ترگل باش

اونم اگر واقعا بخوادت به همین صورت نشسته صبحت دلش ضعف میده و دیگه تن لخت چهارتا ادم منحرفش نمیکنه

چه تو بزاری چه نزاری خودش اگه بجنبه سرش میره سراغش😉

جز اینستا راه زیاده

به آبروی دل قسم،تن به قضا داده منم💕

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو خیابون نیستم وتسلطی ندارم ولی اینستارو که تسلط دارم بعد هم اینکه کلا این دوتا بحثشون جداس نمیشه گ ...

هرچیزی به زورش نتیجه عکس میده, مگه مرد برده ست تحت سلطه بگیری😊

[QUOTE=113241151]خارج از کشورم اجازه نمیدی بره?[/QUخب معلومه‌تنها نمیزارم بره فقط باهمدیگع

خب اگه شوهرتونم همچین طرز فکری داشته باشه که یوقت نکنه چهارتا پسر خوشگل دل خانممو ببره و منعتون کنه 

شما بهتون بر نمیخوره?نمیگید این کلا از ریشه به شعور و درک من داره توهین میکنه که فکر میکنه هرکسی و هر جیزی ببینم دلم براش میلرزه?

والا هرکی تفسیری داره شمام تو ذهنت فک کن بردگیه بعد که شوهرت از دستت رف میگی اخ کاش که کاش نمیاره&nb ...

شوهر من ۵ تا کشور رفته قبل از مجردیش اونجا میخواست از دست میرفت اینکه دیگه ایتستاگرامه فضای مجازیه