سلام خانما خواستم یچیزی بگم 😂نه من اینستا داشتم نه شوهرم تا اینکه چندروز پیش شوهرم به اصرار رفیقش اینستا نصب کرد من خیلی ناراحت شدم چون همش توی نی نی سایت راجب اینستا و منحرف شدن مردا میخوندم..حالا که فعلا نت قطع شده اما دوس دارم شوهرم این برنامه رو پاک کنه ..شما ها که شوهراتون اینستا داره ناراحت نیستین؟آخه میگن جو بدی داره
خودم براش نصب کردم مگه چیه مردی که بلد نباشه از مجازی استفاده کنه باید بندازیش بره و اینکه خجالت اوره همچین فکری کنم اونوقت باید انتظار اینم داشته باشم که همسرمم درمورد من و مجازی همچین فکرای مریضی بکنه و نباید ناراحت بشم پس همه چی متقابل
از قدیم گفتن پنبه وآتیش رو کنار هم نزار حواست باشه هرچقدر هم خوب باشه ممکنه منحرف بشه احتیاط شرط عقله من که به شخصه ریسک نمیکنم شوهرمو بزارک به امون خدا بگم اهل این حرفا نیس..
اخه فقط اینستا منحرف نمیکنه , تو خیابون چر از ادم خراب طرف مستعد باشه هر جا ممکنه به باد بره
تو خیابون نیستم وتسلطی ندارم ولی اینستارو که تسلط دارم بعد هم اینکه کلا این دوتا بحثشون جداس نمیشه گف چون تو خیابونم هست بزارم اینستا هم داشته باشه تا اونجایی که میتونم احتیاط میکنم وشوهرمو تحت سلطه خودم میگیرم
من هم شوهرم داشت هم خودم داشتم ولی لعنتی مال منو به زور حذف کرد البته الان الکی مثلا ندارم ولی سر میزنم همیشه و شوهرمم میدونه ولی به روم نمیاره😁بنظرم چیز بدی نیست اگه قراره مردی تو فضای مجازی جنبه نداشته باشه الان چیزی که بیرون زیاده دختر دم دستی و زن سیغه ای و فساده من مشکلی ندارم که داره و برام مهم نیست مشکلم اینه من چرا نداشته باشم اصلا😑