2777
2789
عنوان

قسم دروغ ...شما باشین چکار میکنین

484 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من شوهرم همیشه موقعی که میخوام  واقیتو بدونم قسم خودم میدم راستشو میگه کلا همش میگه بگو جان من ....یا به جان تو فلان بوده...

حالا دیروز خانوادش برام زرشک تازه اوردن بدون اینکه یک دونشو برام پاک کرده باشن منم الان وسط ۸ ماهم واقعا توقع داشتم بعد اون همه خرحمالی که تو خونشون کردم یه کاری برام بکنن 

شب شوهرم اومد گفتم خیلی احمقن که پاک نکردن گفت خودم گفتم بفرستن پاک نکنن😬😬😬 گفتم تو چرا این حرفو بزنی ...گفتم هه منم باورکردم گفت به جان تو من گفتم ...

درصورتی که چند ماه پیش خواهرم آش فرستاده بود در خونه ی خانواده شوهرم  مال منمم داده بود به خواهرشوهرم اونام نگفته بودن هانیه حاملس شاید حوصش کنه یکی منم خورده بودن .ما توی یک آپارتمانیم بعد که به شوهرم گفتم برو آشمو بیار گفت من به مامانم گفتم بخورنش مانمیخوایم😟😟😟 

خلاصه بعد دوسه هفته خواهرش جلو خودش گفت آبجیت آش فرستاده منم دیدم نیستی خوردمش 

شوهرم زود گفت نهههه من به مامان گفتم ما نمیخوایم شما بخورین ....خواهرش یهو رنگش عوض شد مشخص بود داشت حرفشو عوض میکرد 

حالا از یک طرف واقعا ناراحتم که انقد راحت جون منو قسم دروغ خورد

از یک طرف واقعا خیلی توقع داشتم ازخانواده شوهرم که حداقل یه انگشت برام تکون بدم حتی تو این ۸ ماه درخونمو نزدن بگن کار داری بیایم انجام بدیم یا یه چیزی درست کنن بفرستن ...شما باشین ازاین به بعد چطور رفتارمیکنین

من قبلا راحت بودم باهاشون تمام کاراشون میکردم اما دیگه دلم راضی نمیشه سر سوزن کاری کنم براشون

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین ک گفتی خانوادت احمقن و چیزی نگفته یعنی خیلی خوشبختی خخخخ باور کن غصه این چیزا رو نخور گلم بیخ ...

حوصله نداشتم تایپ کنم اما بعداینکه گفتم گفت به یه جام  میخوای باورکن میخوای نکن نمیدونم چرا اسم خانوادش میاد مث سگ میشه بااینکه میدونه مقصرن منم دیگه محل ندادم رفتم خوابیدم

خدایا شکرت . مامان جونم من و بابایی روز شماری میکنیم برا دیدنت .الهی دور پسر نازم بگردم .🥰🥰🥰🥰میشه برا سلامتی پسرگلم واینکه سالم بیاد بغلم یه دونه صلوات بفرستین🤩🤩🤩🤩💋💋💋💋ممنوووونم

ماله منم همینجور بود.تا پنج ماه اول ک خواهر شوهر ی زنگ نزد حالمو بپرسه بعد اونم ی بار زنگ زد با دعوا که هیچ به من زنگ نمیزنی .داداشم زنگ نمیزنه ب من چرا؟😐

ولشون کن

همسرتم دقیقا میخاد طرفه تو باشه یا خونواده خودش؟ک قسم دروغ میخوره

شما هم بد صحبت ميكنيا

اين كه به همسرت گفتي خيلي احمقن!!!كه پاك نكرده فرستادن

از طرفي اونام ضعيف عمل كردن كه توي اين مدت حال شما رو نپرسيدن يا آش رو نفرستادن

ولي خب بهتر بعدا بچه به دنيا اومد استقلالت بيشاره

هي دورت نميچرخن اذيت بشي

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️
حوصله نداشتم تایپ کنم اما بعداینکه گفتم گفت به یه جام  میخوای باورکن میخوای نکن نمیدونم چرا اسم ...

انقد بدم میاد از این حرف چیه مردا میگن آخه بی فرهنگا

حرص نخور فقط خودتو داعون میکنی بخدا 

شوهرت عادت كرده جونتو قسم الكي بده ورد زبونش شده شماهم ديگه براشون كار نكن 

بابا اصلا امکان نداشت قسم الکی بده اما اون دفعه برا آش من فهمیدم داره دروغ میگه این دفعم مطمینم برااینکه خودشو توجیح کنه قسم داد وگرنه حتی خبر نداشت که زرشت فرستادن من گفتم اوردن تعجب کرد بعد بهم میگه من گفتم پاک نکنین بفرستین بالا

بابا اصلا امکان نداشت قسم الکی بده اما اون دفعه برا آش من فهمیدم داره دروغ میگه این دفعم مطمینم براا ...

به اين چيزا اصلا اهميت نده بگذر ازشون اينطوري خودتم راحتتري اما براشون كار نكن تا بفهمن وظيفه اي نداري 

شما هم بد صحبت ميكنيا اين كه به همسرت گفتي خيلي احمقن!!!كه پاك نكرده فرستادن از طرفي اونام ضعيف عم ...

باورکن جای من بودی بدترش میگفتی .فک کن مال برادرشوهرم پاک کردن خب بگو حالا مال منم پاک کنین میبینین حاملم سه ساعت قبل اینکه شوهرم بیاد فرستاده که خودمم پاک کنم . به خواهرش گفتم میزاشتی داداشت میاورد این همه پله بالا نمیومدی میگه اوردم پاک کنی خراب نشه 

خوب واقعا کور که نیست میبینه حاملم گرچه منم شوهرم خوابید تا ساعت ۵ صبح داشتم پاک میکردم

حالا زرشك واجبه الان

اين كار ها رو بذاريد بعد بارداري

شما هم حريم نگه دار  هم توقعت رو بيار پايين

هم خودت ديگه سرسنگين و با احترام باش

كار اضافه نكن 

حالا زرشك واجبه الان اين كار ها رو بذاريد بعد بارداري شما هم حريم نگه دار  هم توقعت رو بيار پ ...

تو بیا اینو به شوهرم بگو کلی زرشک توخونم دارم بازم رفته خریده 

من الکی توقع ندارم وقتی سر یه جارو زدن و هویج پوس کندن زنگ میزدن که بیا کمک اونم وقتی دوتا دختر داره 

ناخداگاه توقع میکنی کمکت کنن

تو بیا اینو به شوهرم بگو کلی زرشک توخونم دارم بازم رفته خریده  من الکی توقع ندارم وقتی سر یه ج ...

خب الانم شما زنگ بزن بگو بيايد كمك براي پاك كردن

اگه اومدن كه هيچ

اگه نيومدن بهتر شمام ديگه نميري

خب الانم شما زنگ بزن بگو بيايد كمك براي پاك كردن اگه اومدن كه هيچ اگه نيومدن بهتر شمام ديگه نميري

دیشب پاکشون کردم 😥تا ساعت ۵ صبح داشتم پاک میکردم