2777
2789
عنوان

حق خوری تا کی؟؟

662 بازدید | 69 پست

دلم میخواد گریه کنم

با انتقالیم موافقت نکردن 

تو یه شهری غیر شهر خودمون دانشجوام

به متاهلا انتقالی میدن 

فرمشو پر کردم با اینکه یه نوزاد دارم و تازه یه ساله که یه جراحی سنگینو پشت سر گذاشتم و الان به شدت ضعیفم و نیاز به مراقبت دارم باهام موافقت نکردن از اون طرف با یکی از بچه های کلاسمون که متاهله موافقت کردن چرا؟؟ چون شهرش دورتره 

با یکی دیگه از بچه ها موافقت کردن چرا؟؟ چون باباش جانباز 5% جنگه و مامانش یه کوچولو مشکل قلب داره 

هرچی میرم میگم من باید برم شرایطم OK نیست قبول نمیکنن

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا واجد شرایط بودن دیگه 

شما رات ب اندازه اونا دیر نیست شاید 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

من همیشه با هر کی کار داشتم مدیر گروهو یا رییس دانشکده رو مینداختم جلو باهاشون صمیمی بودم از اونا کمک میخاستم تو با کسی صمیمی نیستی

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
مگه شما متاهل نیستید؟

چرا هستم

یه بچه سه ماهه دارم که دو ماه و نیم زودتر به دنیا اومد الان بیمارستانه

میشه برام یه صلوات بفرستین؟؟😍☺ میشه دعا کنین تا به آرزوم برسم😢

بمنم مرخصی نمیدادن،خیلی بازی درمیاوردن

بعد از دو ترم دگ درخاستامو اینترنتی داخل سایت میدادم و یه نامه بلند بالا و پر سوز و گداز هم میزدم تنگش

دگ نه نگفتن😁

خاهر من،عزیز من،عشق من،جیگر من،مادر من،دختر من،بانوی من،نکنننننننننننننن.....لایک نکنننن.....عاقا لایکم نکنننننن😣😣😣😣😣😣

این کجاش حق خوریه ؟!

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭