2789
عنوان

سقط مکرر

451 بازدید | 19 پست

سلام من دو بار سقط داشتم یکی چهار هفته و یکی هشت هفته به دلیل عدم ضربان قلب ,رفتم سونو بهم گفت رحمت دو شاخ هست دکتر هم هنوز نرفتم کسی بوده با رحم دوشاخ حاملگی موفق داشته باشه ؟؟؟و اینکه برا پیشگیری از سقط مجدد بهم آمپول پروژسترون میدن یا شیاف ؟؟؟ممنون لطفاً اگه کسی میدونه راهنماییم کنه به خاطر همین که بهم گفت رحمت دو شاخه خیلی نگرانم 

یعنی تو ۴هفته و ۸هفته ضربان قلب نزده و گفتن سقط کن؟

یا خودش سقط شده؟

بعد سه سال انتظار باردار شدم....اامارفتی پیش خدا پسرم .....من خیلی دوستت دارم عزیزم...کاش میشد ی لحظه اخر ببوسمت .....حسرت ب دلم موند ....💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو دکتر سقط مکرر  ..

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

ایمنی  انعقادی  ...  یا  شوهرت مشکل داره  

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
یعنی تو ۴هفته و ۸هفته ضربان قلب نزده و گفتن سقط کن؟ یا خودش سقط شده؟

اولی خودش سقط شد تو چهار هفته دومی رو هم گفتن باید سقط بکنی که تا میخواستم برم بیمارستان برای سقط خونریزی کردم و خودش سقط شد 

منم دوتا داشتم   

شما باید بری متخصص سقط مکرر 

اگه تهرانی دکتر رزاقی عارفی 

یا بیمارستان صارم یا کلینیک ابن سینا 

برای سقط مکرر هست 

اول باید علتش مشخص بشه حالا یا ایمنی یا انعقادی یا ژنتیکی یا عکس رنگی رحم بگیری که مشخص بشه مشکلت چیه بعد زیر نظر دکتر باردار میشی 

😬😬😬😬
شما باید بری متخصص سقط مکرر  اگه تهرانی دکتر رزاقی عارفی  یا بیمارستان صارم یا کلینیک اب ...

ببینید من اولی رو که نمی‌دونم اون خیلی زود سقط شد اما دومی قلبش تشکیل نشد که سقط شد یعنی دلیل اینکه قلب تشکیل نشده ممکنه به من ربط داشته باشه ؟