2777
2789
عنوان

بی بی چک

809 بازدید | 127 پست

سلامدوستان

به شدت افسردم 😣😣😣خیلی این ماه امید داشتم چون روز تخمک گذاری رابطه داشتیم... من هفتم هر ماه پریود میشم

امروز بی بی چک زدم مارک اطلس، منفی شد💔💔💔💔💔💔چیکار کنم

راضيم به رضاى خدا تا محال عالم بشود ممكن او

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی بسنگی به خواست خدا داره

بیشتر از این‌کاری از دست ما برنمیاد

ولی اگه باردار نبودی واسه ماه بعد خودتو تقویت کن 

اقا جان به خدا غریب شده ایم پسرفاطمه,هرکی از راه میرسه توی سرمون میزنه,کسی که اقاش بالا سرش نباشه توی سرش میزنن,قربانت شوم حجه بن الحسن

عزیزم چرا انقدر زود میزنی و بخودت استرس میدی؟

بی بی چکا گاهی دو روز بعد از تاخیر هم منفی میشن در صورتی که طرف باردار بوده

خب صبر کن به وقتش بزن منم یمدت عین شما بودم نمیدونی چقدر اذیت شدم سر این کارام که!

بخدا ماهی که امید آنچنانی نداشتم باردار شدم

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

یا خدا 

من اصلا حواسم نی ...باید ۲۵ میشدم 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

از كيت تخمك گذاري اسنفاده كن و روز دقيقتو بدست بيار و تو اون تاريخ چند بار نزديكي كنيد و اين ماه هم به خودت و مخصوصا همسرت خيلي تقويتي بده مثل آجيل و گردو و اگر اهل قليون يا دود هستن بشدت دوري كنن مطمينا اين ماه اوكي ميشيد