2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاهم هیچوقت نگین دارو وازین النگو های یی که داخلش پوکه نخرید داخلش پودر هست برای سنگین شدن وزنش موقع ذوب وزن کم میشه دود میشه هوا واینکه قفل تمام زنجیرا داخلش فنر هست از جنس  مس یا المینیوم که اونا موقع فروش خیلی کم میکنن حداقل گرمی پنحاه کم میشه ازش 

هر چی دوست داری بگیر. ولی اگه به چشم پس انداز میخواهی طلا لخری طلای بسیار کم اجرت بگیر( طلای دست دوم بگیر که اجرت نداره) و از طلا فروش بپرس سود خودش رو چند درصد میزنه . ازش بخواه درصد خودش رو ۵ درصد بزنه .. البته اگه قبول کنه

این منم من، زنی تنها در استانه فصلی سرد.. و این هم دخترم، دختری تنها در استانه فصلی سرد و این هم شوهرم ،شوهری تنها در استانه فصلی سرد😅😎
طلاخوبه ظریف سنگین فرقی نداره پس اندازه یه موقع یه جای زندگیت بدردت میخوره بخرحتمن من خودم پس اندازک ...

خیلی کاره خوبی میکنی من از همین نینی سایت یادگرفتم ازطلای دست دو وشکستع شروع مردم گرمی هفتاد خریپم تابه الان هیچوقت برای خرید طلا دیر نیست بشرطی که دست دو بخری

هر چی دوست داری بگیر. ولی اگه به چشم پس انداز میخواهی طلا لخری طلای بسیار کم اجرت بگیر( طلای دست دوم ...

من کسی رو میشناسم اصفهان هست و طلای دست دو به قیمت تابلو میفروشه وگرمی پنج  بیشتر نمیکشه روش ولی هستن  بازم جاهایی که وزن بالا بخری به همون قیمت تابلو بهت میدن

خیلی کاره خوبی میکنی من از همین نینی سایت یادگرفتم ازطلای دست دو وشکستع شروع مردم گرمی هفتاد خریپم ت ...

اره دست دوهم خوبه نوهم بگیری بایدنگه داری بعداحتمن سودشومیده

طُ مراجانُ جهانی همسرم