2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الان فعاله برو لینک بزارhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3298910/لینک-حذف-پست-و-تاپیک-درخواستی-کاربران?postId=113215406

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بلد نیسم

روی تاپیکت نگه دار نوشته کپی آدرس تورو بزن برو تاپیک که آدرس دادم نگه دار pasteرو بزن بفرست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بلد نیسم

ببین رو متن عنوان کلیک کن نگه دارچند گزینه میاره میاره بعدش برو تو تاپیکی که دوستمون لینک گذاشتن تو همین قسمت ارسال نظرکه متن مینویسیم اون بالا که چهار تا شکلک هس از سمت چپ اولیشو رو اون بزن میارهURL رو این کلمه دستتو بزار میاره الصاق یا جایگزینی اونو بزن بعد پایینش نوشته اضافه کردن اونو بزن بعد ارسال نظر

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏
اینو بزارم توی تاپیکام؟ 

نه برو توی این تاپیک لینک تاپیکت رو بزار توش نوشتم چطوری

ببین رو متن عنوان کلیک کن نگه دارچند گزینه میاره میاره بعدش برو تو تاپیکی که دوستمون لینک گذاشتن تو ...

روش من تنبلانه تر و راحت تره

ببین رو متن عنوان کلیک کن نگه دارچند گزینه میاره میاره بعدش برو تو تاپیکی که دوستمون لینک گذاشتن تو ...

بالا جا گذاشتم چند گزینه میاره یکیش کپی نشانی پیوند اونو بزن بعد بزار رو URL

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏