yasetanha مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 541 عنوان آنفلوانزا 245 بازدید | 22 پست کسی این ویروس رو گرفته 1398/09/05 | 10:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 آره من و همسرم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 همین سوالی نداشتی ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
aramarami عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2170 آره من و همسرم سلام بلا دور و ان اشاللا سریعتر خوب بشید نشونه های انفولاتزا چیه؟ بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 سلام بلا دور و ان اشاللا سریعتر خوب بشید نشونه های انفولاتزا چیه؟ سرفه تب سردرد خیلی بده دکتر میگفت همه شهر گرفتن یه فوتی هم داشته شهر ماممنون سرتون سلامت ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
aramarami عضویت: 1398/01/14 تعداد پست: 2170 سرفه تب سردرد خیلی بده دکتر میگفت همه شهر گرفتن یه فوتی هم داشته شهر ما ممنون سرتون سلامت ای وای حالا خیلی مراقب خودتون باشید بخور زیاد بدید و شلغم زیاد بخورید بیرونم نرید هوا خیلی بده من خودم اصفهانم و مدارس بخاطر هوا تعطیل کردن بَعضی اَز نَشدنهای زندگیــت رو بزار بِحساب اینکه اگر میشدن خیلی بَد میشد،پس به خُــــدا اِعتماد کُن
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 ای وای حالا خیلی مراقب خودتون باشید بخور زیاد بدید و شلغم زیاد بخورید بیرونم نرید هوا خیلی بده من خو ... ممنون انشاالله که اونجا نیاد اینجا که وحشتناکه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
yasetanha مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 541 همین سوالی نداشتی من دو روزه گرفتم دارم از درد وتب ولرز میمرم چیکار کنم هیچ دارو هم اثر نداره
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 من دو روزه گرفتم دارم از درد وتب ولرز میمرم چیکار کنم هیچ دارو هم اثر نداره هیچ راهی ندارد من امروز روز پنجمه تازه یک کمی بهتر شدم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 شما چطور خوب شدید یه عالم دارو استراحت غذای آبکی مثل سوپ آبمیوه ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
yasetanha مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 541 هیچ راهی ندارد من امروز روز پنجمه تازه یک کمی بهتر شدم شما هم بدنت درد میکنه نمیتونم تکون بخورم یبار دکتر رفتم میخوام بازم برم، چه داروهایی برات نوشته بودن
yasetanha مدیر استارتر عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 541 شما هم بدنت درد میکنه نمیتونم تکون بخورم یبار دکتر رفتم میخوام بازم برم، چه داروهایی برات نوشته بودن بچه کوچیک هم دارم میترسم اونا هم بگیرن
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 شما هم بدنت درد میکنه نمیتونم تکون بخورم یبار دکتر رفتم میخوام بازم برم، چه داروهایی برات نوشته بودن یه کپسول آنتی بیوتیک یه دونه قرص دیکلوفناک چهار تا یعنی دو تا نوع آمپول آنتی بیوتیک یه قرص ضد حساسیت درد نگو دیشب هم تب داشتم و از بدن درد مردم ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ
دخترایرونی57 عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 64899 بچه کوچیک هم دارم میترسم اونا هم بگیرن متاسفانه همه میگیرن الان همسرم هم گرفته صبح رفته دکتر ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ