2789
عنوان

سریال مانکن???

285 بازدید | 22 پست

سریلل مانکنو میبینین?

به نظرم خوبه 

ولی بهتر نبود به جای عشقای تکراری ابدوع خیاری دختر و پسر...که یه عمره تو فیلما میبینیم 

یه حسی بین کاوه و کتی شکل میگرفت

تابلویه کتی دوسش داره 

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

آره منم اصلا نميتونم عاشق و معشوق بودن كاوه و همتا رو قبول كنم

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره منم دوست داشتم كاوه عاشق كتي ميشد

من از اول نگاه میکردم فک میکردم همین طوری بشه 

ولی خب بازم تکرارررر 

دختر و پسر فقیر و یه پولدار که بینشون وایستاده

خدایا شکر ... کمکم کن 😥

ب اجبار یا هر چی کاوه زن داره.نباید خیلی راحت با همتا بگرده و بهش ابراز عشق کنه.

از هردوشون بدم اومده.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

آره منم میبینم ولی بیچاره همتا

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
ب اجبار یا هر چی کاوه زن داره.نباید خیلی راحت با همتا بگرده و بهش ابراز عشق کنه. از هردوشون بدم اوم ...

کتی کم خدمت نکرده بهش 

عشق یه مرد متاهلو موجه میکنن

پس هر کی به صلاح خوونوادش بدون عشق ازدواج کرده باید بگرده دنبال دوس دختر سابقش🙄

خدایا شکر ... کمکم کن 😥
کتی کم خدمت نکرده بهش  عشق یه مرد متاهلو موجه میکنن پس هر کی به صلاح خوونوادش بدون عشق ازدواج ...

کلا نمایش خانگی داره میزنه رو دست سریال های ترکیه ک همش خیانت

ممنوعه ریکاوری حالا هم ک مانکن

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲