2777
2789
عنوان

پشمالو😄

442 بازدید | 32 پست

سلام دوستان 

دخمل من ۵روز دیگه دقیق میشه ۲ماهش روی پیشونیش کرک داره با چی ازبین میره؟

نی نی شمام اینجوری بوده ؟

تاکی این کرکا میمونه؟

محیا و مهنیازندگی منوباباشون   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میخوای بند بنداز یا وکس کن...

دوماهشه دنبال از بین بردن کرک پیشونیش هستی؟

لذتشو ببر فکر این چیزا نباشه

آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭

خیلی خوشگلنننن ک چیکارشون داریییییییی

همه اش میریزه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
هیچکارش نکن خودشون بعدا میریزن  وای یاد یه زنه افتادم خبرش پیچیده بود دختر نوزادشو موم انداخته ...

واااا😐🙄

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 

از مامان بزرگاي قديمي ياد گرفتم من و انجام دادم 😅

آرد رو با روغن محلي خمير كردم و كشيدم رو پيشونيش 😅 البته چون پسر بود ديگه بدنشو نزدم 

ما به اينكار ميگيم پلار كردن🤣  ولي دخترا رو بدجور ميغلتونن🤣🤣🤣

از مامان بزرگاي قديمي ياد گرفتم من و انجام دادم 😅 آرد رو با روغن محلي خمير كردم و كشيدم رو پيشونيش ...

اااا چ باحال دخملاتون دیگه کم کمومیشن ؟؟؟

ولی یه کم خود را به (خریت )زدن برای موندگاری رابطه نیازه،،،نمیشه همش فهمید وبه روآورد.... 
هیچکارش نکن خودشون بعدا میریزن  وای یاد یه زنه افتادم خبرش پیچیده بود دختر نوزادشو موم انداخته ...

واقعا🤐

نه منظورم این کارا نبود با شیر میگن ازبین میره درسته؟

محیا و مهنیازندگی منوباباشون