زهره۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 عنوان قرص کابرلین 395 بازدید | 12 پست بعد گذشت یکسال از سقط متوجه شدم شیر قطع نشده دکتر کابرلین تجویز کرد کیا تجربه دارن صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره 1398/09/05 | 08:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29136 من الان دارم کابرلین میخورم ولی برای پرولاکتینم میخورم که بالاست لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
سهاستاره عضویت: 1397/10/10 تعداد پست: 3995 منم هربار بعد از سقط پرولاکتینم بالا میموند که دکتر برام تجویز میکرد ۱ ماه میخوردم نرمال میشد. هفته ای یدونه 💚💖
فرانک20 عضویت: 1395/04/19 تعداد پست: 29136 احتمالا شما هم پرولاکتینت بالا بوده لطفا برای شادی روح مامان و بابام صلوات بفرستید
amin_faty عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 921 ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی ۳ تا خوردم یکیش مونده ولی دقت کردین پشت سرشم اگه شکمت پر نباشه چ حالت تهوع وحشتناکی میاد سراغ ادم ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
زهره۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 منم هربار بعد از سقط پرولاکتینم بالا میموند که دکتر برام تجویز میکرد ۱ ماه میخوردم نرمال میشد. هفته ... برا من هفته ای دوتا نوشته صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
زهره۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی& ... من حالت تهوع ندارم کمی سرگیجه بعضی وقتا....بعد چندوقت امکان بارداری هست به نظرتون صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
زهره۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی& ... الان اقدام هم دارید یانه؟ صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
زهره۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی& ... برامنم یکسال گذشته صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
amin_faty عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 921 من حالت تهوع ندارم کمی سرگیجه بعضی وقتا....بعد چندوقت امکان بارداری هست به نظرتون ب من گف بعد از ۶ ماه اقدام کن اما من ب خاطر عملم اقدام نداشتم والا این قرصا رو ب من داده و یکیش مونده ولی دکتر گف پریودیت ک تموم شد اقدام کنیدامشب میریم تواقدام😁✋نگف ب خاطر قرص صبر کن گف سری اقدام کنید ی شب در میون ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
amin_faty عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 921 الان اقدام هم دارید یانه؟ اره داشتم امروز ۷ مین روز پریودیم بودو پاک شدم و امشب میخواییم اقدام کنیم بازسومین ماه اقدامم میشه و امیدم ب خداس خدا خودش بزرگه 😍😍😍😍❤ ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
زهره۶۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/01/17 تعداد پست: 2336 ب من گف بعد از ۶ ماه اقدام کن اما من ب خاطر عملم اقدام نداشتم والا این قرصا رو ب من داده و یک ... بله به منم نگفت صبر نکن ومن صبر نکردم آزمایش ندادم هنوز صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
amin_faty عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 921 بله به منم نگفت صبر نکن ومن صبر نکردم آزمایش ندادم هنوز اهوم خدا دامن همه زنایی ک منتظرنو سبز کنه ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان