2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی 

۳ تا خوردم یکیش مونده ولی دقت کردین پشت سرشم اگه شکمت پر نباشه چ حالت تهوع وحشتناکی میاد سراغ ادم

ایشالا محتاج بنده هات نشیم خدا جان
منم هربار بعد از سقط پرولاکتینم بالا میموند که دکتر برام تجویز میکرد ۱ ماه میخوردم نرمال میشد. هفته ...

برا من هفته ای دوتا نوشته

صلوات برای فرج آقا امام زمان(عج)یادت نره
ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی& ...

من حالت تهوع ندارم کمی سرگیجه بعضی وقتا....بعد چندوقت امکان بارداری هست به نظرتون

ب منم ک تازه بعد از ی سقط ک ازش ی سال میگذره و میخوام اقدام کنم کابرلین داده و ۴ دونه و هفته ای یکی& ...

الان اقدام هم دارید یانه؟

من حالت تهوع ندارم کمی سرگیجه بعضی وقتا....بعد چندوقت امکان بارداری هست به نظرتون

ب من گف بعد از ۶ ماه اقدام کن اما من ب خاطر عملم اقدام نداشتم 

والا این قرصا رو ب من داده و یکیش مونده ولی دکتر گف پریودیت ک تموم شد اقدام کنید

امشب میریم تواقدام😁✋

نگف ب خاطر قرص صبر کن گف سری اقدام کنید ی شب در میون 

الان اقدام هم دارید یانه؟

اره داشتم امروز ۷ مین روز پریودیم بودو پاک شدم و امشب میخواییم اقدام کنیم باز

سومین ماه اقدامم میشه و امیدم ب خداس خدا خودش بزرگه 😍😍😍😍❤

ب من گف بعد از ۶ ماه اقدام کن اما من ب خاطر عملم اقدام نداشتم  والا این قرصا رو ب من داده و یک ...

بله به منم نگفت صبر نکن ومن صبر نکردم آزمایش ندادم هنوز