2777
2789

من تو هفته ۲۹ دچار سنگ کلیه شدم وحشتناک بود تا میتونی باید آب بخوری و بری دستشویی تا دفع بشه هیچ دارویی نداره من نزدیک یه هفته بستری بودن بیمارستان تا دفع شد میگن درد کلیه چون زیاده ممکنه باعث زایمان زودرس بشه باید حتما تحت نظر باشی

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید آب بخوره تا میتونه آب هندونه بره دکتر بعد سونو و اندازه دقیق ممکنه بزرگتر از ۴ میلی باشه سنگ شکن میکنن یا عمل 

طب اسلامی هم یه دارو داره اسمشو نمیدونم

بمیرم براش خیلی عذاب می کشه تو خودش میپیچه

دردش وحشتناکه فقط اورژانش بره براس امپول میزنن یه چیزی در حد مورفین دردش از درد زایمان بد تره لعنتی 

من اورژانس زنگ زدم اومدن به همسرم گفتن خانومت داره دردی بیشتز از درد زایمان تحمل میکنه واقعا چندین روز وحشتناک رو گذروندم مامانم میگه تو تو این زایمان فقط شاخ در نیاوردی 😊😊

دردش وحشتناکه فقط اورژانش بره براس امپول میزنن یه چیزی در حد مورفین دردش از درد زایمان بد تره لعنتی& ...

تو بارداری خیلی سخته حالا نی نی رو سالم به دنیا آوردی عزیزم اصلا تصورش هم وحشتناکه

تو بارداری خیلی سخته حالا نی نی رو سالم به دنیا آوردی عزیزم اصلا تصورش هم وحشتناکه

نه عزیزم هنوز باردارم الان هفته۳۲ ماجراهایی داشتم  خداوند خودش حافط همه باشه همینطور منو بچه هام

نه عزیزم هنوز باردارم الان هفته۳۲ ماجراهایی داشتم  خداوند خودش حافط همه باشه همینطور منو بچه ها ...

انشاءالله به سلامتی زایمان کنی شوهرم تنها رفت بیمارستان نتونست طاقت بیاره منو نبرد که تو نیا بدبختی من هماتوم دارم دکتر گفته کلا استراحت مطلق کن