2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشته ی خوبیه به شرطی که توش خیلی موفق باشی و اسمت بیوفته سر زبون ها ، الان شرایط جوری شده که قبل از ...

بهش علاقه دارم حقیقتش بیشتر مطب زدن و استادیار شدن رو دوست دارم تا استخدام بیمارستان ، تحمل دیدن خون و این چیزارو ندارم یه شغل تر و تمیز و سبک که مناسب یه دختر هستش رو میخوام

🏃🏻‍♀️

یعنی چه جوری ؟راستش من زیاد دنبال استخدام نیستم فقط یه کار تر و تمیز و با پرستیژ بالا میخوام 

داروسازی ترتمیزترین و با پرستیژ بالاس😅

فیزیو بینایی پرستاری اتاق عمل هوشبری رادیو علوم آز اینا بازار کار خوبی دارن

تغذیه ولی واقعا افت کرده 

بهش علاقه دارم حقیقتش بیشتر مطب زدن و استادیار شدن رو دوست دارم تا استخدام بیمارستان ، تحمل دیدن خون ...

یعنی رتبه ت توی آزمون ها جوری هست که احتمال زیاد میدی همچین رشته ای قبول بشی به امید خدا؟

خیلی عالیه ولی اگر دنبال کار تمیز توی مطب میگردی که مناسب خانم ها باشه ، اول چشم پزشک و بعد متخصص پوست هم گزینه ی خوبی میتونه باشه اگر پزشکی قبول بشی و نری سمت جراح شدن دیگه کاری با خون و صحنه های دل خراش نداری ، به جز دندون پزشک

دارو ساز هم بشی عالیه و پر در آمد و شیک

داروسازی ترتمیزترین و با پرستیژ بالاس😅 فیزیو بینایی پرستاری اتاق عمل هوشبری رادیو علوم آ ...

از کار داروسازی حقیقتش خوشم نمیاد یه جور فروشندگیه 

فیزیو خوبه ولی تحمل درد و رنج بیمارای معلول و این چیزا رو ندارم 

بینایی پذیرشش خیلی کمه خیلیم طرفدار داره حتی از بین کسانی که میتونن پزشکی قبول شن ولی میرن بینایی سنجی 

پرستاری سخخخخخخخخته

علوم آز هم افتضاح شده بازارش 

اتاق عمل و هوشبریم میگن اشباعه ولی بازم خوبن (تو اولویتامن)

رادیولوژی خیلی خوبه ولی اصلا براش شغلی نیست 

میمونه تغذیه که حق مطب دارن جذب استادیارشم خوبه 🙄

🏃🏻‍♀️

یعنی رتبه ت توی آزمون ها جوری هست که احتمال زیاد میدی همچین رشته ای قبول بشی به امید خدا؟ خیلی عالی ...

بله تا حدود ۵ هزار میخواد که احتمال میدم همین حدود بشم ، ولی سه تا رشته ی اول دولتی فکر نکنم 

🏃🏻‍♀️

بله تا حدود ۵ هزار میخواد که احتمال میدم همین حدود بشم ، ولی سه تا رشته ی اول دولتی فکر نکنم  

ان شاالله موفق میشی خوب تلاشت رو بکن و این رو بدون به رتبه ی زیر هزار فکر کنی حتما زیر ۵ هزار میشی هدف هاتو بزرگ تر کن عزیزم ، من خودم رشته ی ریاضی بودم میگفتن قطعا زیر ۵ هزاری بعد کنکور ده هزار شدم و فهمیدم تو آزمون هایی که قلم چی و... میگرفتن سهمیه ها اعمال نمیشده و توی کنکور اصلی خودشون رو نشون دادن😔