maaaaahtab مدیر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 269 عنوان تی ار ایکس | مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 20 پست سلاااااااااام عشقاااااا کسی تی ار ایکس رفتعواقعا بدنو خوش فرم و سفت میکنه عایا روز و شب قصه ببافی که تورا میخواهد ..باز پیچیده ترین فکرخیالت باشد...توی تنهایی خود فکر مسکن باشی..قرص اعصاب فقط چاره حالت باشد.... 1398/09/05 | 02:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 تی ار ایکس چطوریه سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
maaaaahtab مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 269 تی ار ایکس چطوریه با بند انجام میشه عزیزم روز و شب قصه ببافی که تورا میخواهد ..باز پیچیده ترین فکرخیالت باشد...توی تنهایی خود فکر مسکن باشی..قرص اعصاب فقط چاره حالت باشد....
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 با بند انجام میشه عزیزم به زانو فشار وارد میکنه؟ سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
maaaaahtab مدیر استارتر عضویت: 1396/12/26 تعداد پست: 269 به زانو فشار وارد میکنه؟ منم زانو درد شدید دارم حرکتای زانو رو خیلی نصفه میزنم هم عضله هاش قوی شه هم درد نگیره روز و شب قصه ببافی که تورا میخواهد ..باز پیچیده ترین فکرخیالت باشد...توی تنهایی خود فکر مسکن باشی..قرص اعصاب فقط چاره حالت باشد....
نگارررر عضویت: 1397/10/12 تعداد پست: 11875 منم زانو درد شدید دارم حرکتای زانو رو خیلی نصفه میزنم هم عضله هاش قوی شه هم درد نگیره من نرمی غضروف زانو دارم و مستعد ساییدگیه زانو هستم سلام بر حضرت معصومه (س) السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
مسافرزندگی عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 163 چه خوب😊من پس شروع کنم برم ازهفته دیگه تاعیدخوش اندام بشیم😍 واقعا تاثیر داش؟