s__m__i__l__e مدیر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 عنوان شب شعر | مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست شبتون بخیر دوستان...از شما مهربان یاران ک افتخار میدین اینجا باشین و لحظات خوب و زیبایی رو با طعم دردودل و از جنس شعر کنار هم داشته باشیم ممنونم 1398/09/05 | 01:53 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 اسیر عشق من بودیزمانی لحظه ای روزیرهایت کردمو گفتمپرستویم تو ازادی
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 نوشتی بی تو میمیرمخرابت میشوم عمریکنون فردای دیروز استببین حالا چ ابادی
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 به هر فصلی غمی،هر صفحه ای انبوه اندوهی وطن جان!خسته ام،پایان خوب داستانت کو فقط منو شما موندیم خخخ...نامردا رفتن
atieh8 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 627 فقط منو شما موندیم خخخ...نامردا رفتن همه خسته اند.دیگه حتی حوصله شعر هم ندارند متاسفانه دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارتها را میبینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمیدهند.(آلبرت انیشتین)
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 همه خسته اند.دیگه حتی حوصله شعر هم ندارند متاسفانه درک میکنم....ولی خب حوصله ی چیزای بی ارزشیو دارن پس خیلی هم به خستگی ربط نداره گمونم
atieh8 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 627 درک میکنم....ولی خب حوصله ی چیزای بی ارزشیو دارن پس خیلی هم به خستگی ربط نداره گمونم بله متاسفانه.همون جوری که صفحه بلاگرای اینستا مخاطب زیاد داره اما صفحه های علمی و ادبی کم دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارتها را میبینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمیدهند.(آلبرت انیشتین)
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 بله متاسفانه.همون جوری که صفحه بلاگرای اینستا مخاطب زیاد داره اما صفحه های علمی و ادبی کم دقیقا...تا کی اخه باید اینجور باشه...کاش مردم سمت چیزایی بیاین ک ادم بهتری ازشون میسازه
atieh8 عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 627 دقیقا...تا کی اخه باید اینجور باشه...کاش مردم سمت چیزایی بیاین ک ادم بهتری ازشون میسازه تنها چیزی که این جور وقتا به ذهنم میرسه اینه که مردم این کشور و مسئولینشون از این نظر به هم میخورن.هیچ کدوم نمی خوان بهتر باشن دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارتها را میبینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمیدهند.(آلبرت انیشتین)
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 تنها چیزی که این جور وقتا به ذهنم میرسه اینه که مردم این کشور و مسئولینشون از این نظر به هم میخورن.ه ... اوهوم...موافقم تا حدودی با نظرتون
s__m__i__l__e مدیر استارتر عضویت: 1398/06/11 تعداد پست: 162 من ماندم تنهای تنها البته یه مهربان بانو هم هستن...تگشون کنم خخخ...@atieh8
تیلاپیلا عضویت: 1397/04/12 تعداد پست: 4995 فقط منو شما موندیم خخخ...نامردا رفتن چ شب شعری 😊آفرین دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......
s_m_i_l_e عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 363 درد یعنی بزنی دست به انکار خودتعاشقش باشی و افسوس گرفتار خودتدرد یعنی که نماندن به صلاحش باشدبگذاری برود آه به اصرار خودت چِرا شَبا اینقَدر شَبَن...؟ 😶
s_m_i_l_e عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 363 البته یه مهربان بانو هم هستن...تگشون کنم خخخ...@atieh8 من اسم خودمو زدم کاربری شما رو نشون داد😂🤦♀️ازین تایپک خوشم اومد شعر گذاشتم... همین! چِرا شَبا اینقَدر شَبَن...؟ 😶