2777
2789
عنوان

شب شعر

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 28 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط منو شما موندیم خخخ...نامردا رفتن

همه خسته اند.دیگه حتی حوصله شعر هم ندارند متاسفانه

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
درک میکنم....ولی خب حوصله ی چیزای بی ارزشیو دارن پس خیلی هم به خستگی ربط نداره گمونم

بله متاسفانه.همون جوری که صفحه بلاگرای اینستا مخاطب زیاد داره اما صفحه های علمی و ادبی کم

دنیا جای خطرناکی برای زندگی است نه به خاطر مردمان شرور،بلکه به خاطر کسانی که شرارت‌ها را می‌بینند ولی کاری در مقابل آن انجام نمی‌دهند‌.(آلبرت انیشتین)
بله متاسفانه.همون جوری که صفحه بلاگرای اینستا مخاطب زیاد داره اما صفحه های علمی و ادبی کم

دقیقا...تا کی اخه باید اینجور باشه...کاش مردم سمت چیزایی بیاین ک ادم بهتری ازشون میسازه

دقیقا...تا کی اخه باید اینجور باشه...کاش مردم سمت چیزایی بیاین ک ادم بهتری ازشون میسازه

تنها چیزی که این جور وقتا به ذهنم میرسه اینه که مردم این کشور و مسئولینشون از این نظر به هم میخورن.هیچ کدوم نمی خوان بهتر باشن

البته یه مهربان بانو هم هستن...تگشون کنم خخخ...@atieh8

من اسم خودمو زدم کاربری شما رو نشون داد😂🤦‍♀️

ازین تایپک خوشم اومد شعر گذاشتم... 

همین! 

چِرا شَبا اینقَدر شَبَن...؟ 😶
2790
2778
2791
2779
2792