شکرت خدا 😍شکرت شکرت و بازهم هزاران بار شکرت روز ۲۱/۱۰/۹۸بهترین روز زندگیم بود .چرا چون گفتن سالمی وقراره بیای بغلم دختر ناز مامانی😍😍😚 .خدایا ازت میخوام به همه منتظرا یه بچه سالم بدی تا طمع خوش مادر شدن و مخصوصا دختردار شدن رو بچشن .شکرت هزاران بار که میوه بهشتو بهم دادی
عشق منم بعد از یکسال و چندماه که خودم کات کردم پیدام کرد و بهم پیام داد
خیلیییییییی حس نابیه
من اونشب جوابشو ندادم
اگه میتونی خودتو کنترل کنی دیر جواب بده
دانشجوی پزشکی و فوق لیسانس مهندسی شهرسازی و لیسانس ریاضی محض هستم/ کلا بیکار بودم و فقط رفتم درس بخونم😂😂😂😂 منتظر یه اتفاق قشنگم که میدونم به زودی اتفاق میفته🌹🌹🌹🌹عشق من، ماه من، تموم زندگیم برای داشتنت ۷ سال که هیچ؛ ۷۰ سال هم شده صبر میکنم، تو فقط باش، باش تا باهم زندگی بسازیم،مااااااه قشنگ من تو زیباترین و خاص ترین موجود روی این کره خاکی هستی، بعد از خدا پرستیدنت برای من به دور از عقل نیست، انقدررررررر عاشقت میمونم که جایگزین عشق لیلی و مجنون بشیم با این تفاوت که لیلی برای مجنون جون میده، دلم میخواد داااااد بزنم؛ اسمتو فریاد بزنم❤️❤️❤️❤️❤️خدایا خودت کمک کن🙏🙏🙏
من که بعد از دو سال از ازدواجم کسی که سالها قبل منو میخواست و میدونست متاهلم بهم پیام داد درست شب تولدم ! و بعد از اون هر سال تولدم بهم پیام میداد و من هیچ وقت جواب نمیدادم ..
الانم تولدم نزدیکه ... خدا کنه پیام نده بهم هر موقع میده تا مدت ها حالم خرابه
شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستیداَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه