2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این حساسیت به لاکتوزه.به شیرو خامه و ماستو دوغ کارخونه ای حساسیت میده.این ینی عدم تحمل لاکتوز.باید یا شیر بدون لاکتوز بخوری یا کلا شیر نخوری.ماستو دوغم مخلی بخور.اگه به شیر حساس باشی،به گوشت فراوری شده مثل سوسیس و نوشیدنی الکلی هم حساسیت میدی.علائمشم دقیقا ۱۰-۱۵دقیقه بعد خوردن مواد غذایی حاوی لاکتوزبه وجود میاد.دردخفیف یا شدید زیر معده تقریبا،یبوست یا اسهال مداوم و قارقور کردن شکم و گاها بعدش احساس بی اشتهایی.تا وقتی شکمت از لاکتوز خالی نشه ممکنه علائم باقی بمونه

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️
از اول آلرژی تو بدن مشخص میشه یا امکان داره بعدا هم پیش بیاد؟

نه بعضی نوزادا از اول دارن و به شیرمادرشون حساسیت میدن بعضیا هم بعدا  دچار میشن.البته شیوعش تو خانوما بیشتر از مرداست.معمولا هم بعد۲۱سالگی بروز میکنه اما تو سن های کم هم هست

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️

پسر من حدود دوماه اسهال شد بردم دکتر گوارش گفت باید دوفته فقط بهش هویج و سینه مرغ و برنج ونون بهش بدب.منم این کار رو کردم ولی پسرم خوب نشد روزی۵یا۶بار رو دفع داشت بعد از کلی آزمایش همه چی سالم بود فقط۲درصد میکروب معده.من دارویی بهش نداشت تقریبا ی هفته بود خوب شده بود وروزی ۱بار دستشویی میکرد ولی از امروز ظهر بازم شروع کرده

فقط کارخونه ای یا کلا؟

ماستو دوغ کارخونه ای معمولا حساسیت میده برا اونایی ک به لاکتوز حساسن اما به ماستو دوغ محلی حساسیت نمیده.ولی به خامه و شیر که چه محلی باشه چه کارخونه ای،حساسیت میده

دانشجوی علم طب👩🏼‍⚕️