2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 29 پست
چرا اتفاقا تا میتونی تحریک کن ینی دم کرده بخور قر کمر بده پیاده روی کن .ولی کرچک و اینا نخور .دکتر خ ...

دمنوش رازیانه ، زعفران، و چایی دارچین و خرما خوبه بخورم؟

منم بچه اولمه

دمنوش رازیانه ، زعفران، و چایی دارچین و خرما خوبه بخورم؟ منم بچه اولمه

همه خوبن ولی زعفران نخور .خود دکترا هم میگن واسه شروع درد زایمان زعفران نخورین .چون ممکنه بعد زایمان خونریزی زیاد داشته باشی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

درزمن مطمعن باش چون بچه اولته زودتر از ۴۰ هفته دنیا نمیاد  سقط داشتی تا حالا؟

نه بارداری اولمه و سقطم نداشتم. 34 سالمه. تو همه سونوهام میگم سایز سر بچه و وزنش زیاده خیلی ترس برم داشته....

هفته پیش که رفتم سونو گفت سایز سر بجه دو هفته بزرگتره و وزنش 3500... خیلی نگرانم

نه بارداری اولمه و سقطم نداشتم. 34 سالمه. تو همه سونوهام میگم سایز سر بچه و وزنش زیاده خیلی ترس برم ...

خیلی خوبه وزنش زیاد باشه .منم دخترم تقریبا ۴کیلو بود تو زایمان کمک میکنه بچه درشت 

تازشم تو خدارو شکر ۳۴ سالته من دخترمو ۱۶سالگی زایمان کردم .بچه اول هم چ بخای چ نخای بخیه میخوری چ خودشون برش بزنن چ سر بچه پاره کنه .نگران سایزش نباش

خیلی خوبه وزنش زیاد باشه .منم دخترم تقریبا ۴کیلو بود تو زایمان کمک میکنه بچه درشت  تازشم تو خد ...

بعدش مشکل پیدا نکردی؟ من یکساله ازدواج کردم نگران گشادی اینا هستم. چون با این وضع بخیه زباد میخورم

خیلی خوبه وزنش زیاد باشه .منم دخترم تقریبا ۴کیلو بود تو زایمان کمک میکنه بچه درشت  تازشم تو خد ...

اخه دکترم میگه خدایی نکرده بچه سرش گیر میکنه یا دستش میشکنه وحتی امکان خفگی هم هست

ن اصلا گشاد نمیشی .۴۰روز بعد زایمان اینه بزار میبزنی کاملا مثل اول شده .تازه من الان بعد زایمانم تو ...

باید بگیم بخیه بزنن یا خودشون میزنن؟ اخه بیمارستانم دولتیه

اخه دکترم میگه خدایی نکرده بچه سرش گیر میکنه یا دستش میشکنه وحتی امکان خفگی هم هست

ن باور کن مادرم ۲۹ سالش بود برادرمو ۴۷۰۰ بدنیا اورد .طبیعی بدون بخیه .دکترای اینجا خیلی تاکید دارن رو طبیعی و واقعا وقتی ببینن لازمه سز میکنن .نگران نباش خدابزرگه تو هم اگه انرژی مثبت داشته باشی میتونی رااااحت زایمان کنی .کدوم شهری؟

ن باور کن مادرم ۲۹ سالش بود برادرمو ۴۷۰۰ بدنیا اورد .طبیعی بدون بخیه .دکترای اینجا خیلی تاکید دارن ر ...

من شهر کرمانشاهم. انقد منو ترسوندن از طبیعی که شبا کابوس میبینم

من شهر کرمانشاهم. انقد منو ترسوندن از طبیعی که شبا کابوس میبینم

نترس عزیزم .واقعا قابل تحمله و اصلا وحشتناک نیست .روندیه ک همه طی میکنن باور کن بعدش انگار رو ابرایی خیلی حس خوبی داره طبیعی .برعکس تو من از سز میترسم ینی اسمش میاد وحشت میکنم

نترس عزیزم .واقعا قابل تحمله و اصلا وحشتناک نیست .روندیه ک همه طی میکنن باور کن بعدش انگار رو ابرایی ...

قربونت مرسی بهم انرژی مثبت میدی. دعا کن مشکلی پیش نیاد. ایشالا گل پسرتم مثه دختر نازت زودی بغل کنی

قربونت مرسی بهم انرژی مثبت میدی. دعا کن مشکلی پیش نیاد. ایشالا گل پسرتم مثه دختر نازت زودی بغل کنی

انشالله ب امید خدا مشکلی پیش نمیاد .توهم برام دعا کن قلبت طاقت زایمان داشته باشه اخه بیماری قلبی دارم من خیلی اذیت میشم .دعا کن زنده بمونم .سر زایمانت برام دعا کن توروخدا

انشالله ب امید خدا مشکلی پیش نمیاد .توهم برام دعا کن قلبت طاقت زایمان داشته باشه اخه بیماری قلبی دار ...

به روی چشم حتما دعا میکنم و مطمین زایمان خیلی خوبی داری