2777
2789
عنوان

توستر یا کیک پز؟؟؟؟

232 بازدید | 7 پست

میخوام کیک زبرابپزم تو توسترخوب درمیاد یاتوکیک پز؟

برای اینکه توکیک پزبزارم درجشوروچندبزارم وازچه قالبی استفاده کنم ممنون میشم جواب بدین

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هردو خوبه .کیک پز ولی کیک و بهتر درمیاره.

درجشوردچند بزارم برای اولین بارمیخوام امتحان کنم

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
کیک پز چیه  پلوپزم میشه ؟؟؟

پلوپز دارم ازاون ١٧کاره ها ک توش کیک پزهم داره

فر از همه بهتره

گازم فرداره کلااستفادش نکردم بلدنیستم چون

گازم فرداره کلااستفادش نکردم بلدنیستم چون

فقط یکی دوبار استفاده کنی دیگ از هیچی استفاده نمیکنی من بعد س سال ازش استفاده کردم کیک ام یکدست و تمیز از قالب در اومد اصلا هم کارکردن باهاش سخت نیست، اگه گردی رو بچرخونی چپ پایین روشن میشه باید فندک رو از اون سوراخ ها سمت پایین بگیری، اگه گردی رو بچرخونی راست گریل روشن میشه ک فندک رو نزدیک شغله ی بالا میگیری و راحت روشن میشه، فقط چند ثانیه باید نگه داری