سلام خانوما سونوگرافی که میرم خیلی معروف نیست ولی دکتر خوبیه
تو ان تی که ۱۲ هفته ۵ روزم بود گفت ۶۰ در صد دختر
امروز رفتم آنومالی و ۱۷ هفته و ۲ روزم بود گفت دختر
حالا دیگه مطمئن باشم؟ قطعا درسته؟
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
واس منو خواهر شوهرم از اول میگ دختر تا الان ک هس استغفرال...انگار از کار خدا خبر داره ب منم خیلیا می ...
بله واقعا نمیشه هیچ جوری نظر داد بیشتر علائم من هم به پسر میخورد
مثلا تهوع آنچنانی ندارم و بارداریم کلا راحته موی بدنم ضخیم شده
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
مرسی عزیزم انشالله سلامتیش از هرچیزی واسم با ارزش تره ...انشالله صحیح وسالم بچتو بغل بگیری گلم 🙏🏻❤
مرسی عزیزم انشاالله🌹
تست سوزن و ادرار به نظرم درسته خواستی اونو امتحان کن
ادرار اول صبح رو می ریزی تو یه لیوان یه سوزن خیاطی میندازی توش ۲۴ ساعت میمونه اگه سیاه شد دختره اگه رنگش تغییری نکرد پسره
البته میگن اون سوزن سیاه شده رو باید بشوری اگه سیاهیش رفت پسره اگه نرفت دختر