2777
2789
عنوان

تشخیص جنسیت تو ۱۷ هفته و ۳ روز ۱۰۰ ٪ هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 522 بازدید | 36 پست
واس منو خواهر شوهرم از اول میگ دختر تا الان ک هس استغفرال...انگار از کار خدا خبر داره ب منم خیلیا می ...

بله واقعا نمیشه هیچ جوری نظر داد بیشتر علائم من هم به پسر میخورد

مثلا تهوع آنچنانی ندارم و بارداریم کلا راحته موی بدنم ضخیم شده 

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
بله واقعا نمیشه هیچ جوری نظر داد بیشتر علائم من هم به پسر میخورد مثلا تهوع آنچنانی ندارم و بارداریم ...

واس من قاطی پاتی خودمم نمیدونم والا

عشق مامان و بابا تو راهه😍 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واس من قاطی پاتی خودمم نمیدونم والا

پس فقط باید صبر کنی 

انشاالله سالم باشه و جنسیت دلخواهت🌹

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           
پس فقط باید صبر کنی  انشاالله سالم باشه و جنسیت دلخواهت🌹

مرسی عزیزم انشالله سلامتیش از هرچیزی واسم با ارزش تره ...انشالله صحیح وسالم بچتو بغل بگیری گلم 🙏🏻❤

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
مرسی عزیزم انشالله سلامتیش از هرچیزی واسم با ارزش تره ...انشالله صحیح وسالم بچتو بغل بگیری گلم 🙏🏻❤

مرسی عزیزم انشاالله🌹

تست سوزن و ادرار به نظرم درسته خواستی اونو امتحان کن

چطوریه؟

ادرار اول صبح رو می ریزی تو یه لیوان یه سوزن خیاطی میندازی توش ۲۴ ساعت میمونه اگه سیاه شد دختره اگه رنگش تغییری نکرد پسره

البته میگن اون سوزن سیاه شده رو باید بشوری اگه سیاهیش رفت پسره اگه نرفت دختر