2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم 

منم مثل شما بودم 

پسرم ماه پیش زد 

اول قطره فلج اطفال میدن بعد واکسن میزنن ، قبلش یکمی پاشو ماساژ بده که گرم بشه و یهو بهش شک وارد نشه ، صد در صد گریه میکنه ، سریع بغلش کن و به خودت بچسبونش تا آروم بشه پسر من ساعت ۱۱ واکسن زد تا ۱ خوب بود از ۱ گریه میکرد از درد 😰 اول کمپرس سرد گذاشتم تا ساعت ۷ شب بعد کمپرس گرم گذاشتم ، کلا بی قرار میشن و خیلی باید مراعاتشو کنی ، جای واکسن هم دقیقا زیر جایه که مامیشونو میبندیم طفلی ها ، من که مامیشو باز کردم تو خونه چون هی میخورد بهش و بیشتر گریه میکرد 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

فقط اشتباهی که من کردمو اصلا نکن 

بهداشت به من گفت وقتی تب کرد ۶ ساعت یه بار قطره استامینوفن بهش بده من از بقیه شنیده بودم که تا اومدی بهش بده تا تب نکنه ، آقا منم ۴ ساعت یکبار به این بچه استامینوفن دادم تا فرداش اما دیدم دست و پاش خیلی یخه رفتم بهداشت گفتم از وقتی واکسن واسه بچم زدین همش دست و پاهاش یخه گفت نکنه داری استامینوفن میدی بدون اینکه تب کنه گفتم آره خداروشکر تب نکرده ، دختر کلی دعوام کرد 😰گفت کلا فشار بچرو آوردی پایین با اینکارت دیگه بهش نده و بهش زیاد شیر بده تا فشارش تنظیم بشه 😭 

منظورم اینکه به حرف خاله خانباجی ها اصلا گوش نکن و فقط به حرف بهداشت و دکترش گوش بده که مثل من اشتباه نکنی و عذاب وجدان نگیری 😢

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید