2777
2789
عنوان

خسته شدم ...😔

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست

تقصیر مامانته که اجازه این حرف هارو بهشون داده

منم همینجوری بودم تقصیر مامانم بود همه جا فقط بد منو میگفت و همه براش بهترین بودن چون بقیه بچه هاشونو بالا میبردند.البته هنوزم کم و بیش اینجوریه ولی هرچی ازدواج کردم هم دهن مامانمو هم دهن فامیل کلا بستم

مادر شدن یعنی زندگیت بسوی یه هدف خاص میره،اونوقته که ثانیه ثانیه زندگیتو به وقت مادری تنظیم میکنی.
اشکالی نداره هرکی یه اپشنی داره

بهله من هیچوقت حمایت خانواده ام رو نداستم پر از تحقیر و حقارت بزرگ شدم خیلی آزار دیدم از سمت مامانم بخصوص 

خیلی زود روی پای خودم ایستادم از 21 سالگی رفتم سرکار ب لطف خدا 27 ازدواج کردم کل جهازم رو خودم خریدم 

خیلی مستقل هستم ب خودم افتخار میکنم 

ولی ب شدت ترسو هستم از جن و تاریکی و ....

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اشکال نداره غصه نخور منم مثلا به مامانم اینا ترشی درست می کنم میدم هیچی نمیگه خوشمزه بود بعد چند وق ...

😪😪🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀اوه

میشه بعده اینکه لایکم کردی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرسی❤❤

چقد حساسی 

تو جمعشون نرو یا اگه نمیشه نری، جوابشونو بده سکوت نکن که هر چی دلشون میخواد بگن. 

به نظرم تو به اندازه خودت موفقی. 

اعتماد به نفس داشته باش بابا خیلیا تو این سن هیچ کدوم از کارای تو رو نکردن. 

خدایا شکرت🤲🍃

عزیزم خیلی معلومه چرا ازت تعریف نمیکنن

چون نسبت بهت احساس ضعف میکنن، برای اینکه ضعفای خودشون رو بپوشونن،  سعی میکنن اعتماد به نفستو با این چیزا خورد کنن

شک ندارم اینجوریه،  چون خودم تجربه کردم

معمولا اگه تو اجتماع دختر موفقی باشی، این قضیه زیاد پیش میاد

بهله من هیچوقت حمایت خانواده ام رو نداستم پر از تحقیر و حقارت بزرگ شدم خیلی آزار دیدم از سمت مامانم ...

منم دوسدارم مستقل باشم سرکار برم ولی بابام اجازه نمیده یدونه بچه ام هستم ....منم ترسوام..‌🤦‍♀️

جوابشونو بده مگه اونا خودشون چ هنری دارن

جوابشونو میدم بهم میگن بد اخلاق.شده باهامم قهرم کردن😂،ی لیسانسم ندارن،فقط سلیقه خونه داری و اشپزی...

عزیزم خیلی معلومه چرا ازت تعریف نمیکنن چون نسبت بهت احساس ضعف میکنن، برای اینکه ضعفای خودشون رو بپو ...

اره خیلی اعتماد بنفسمو میارن پایین

تقصیر مامانته که اجازه این حرف هارو بهشون داده منم همینجوری بودم تقصیر مامانم بود همه جا فقط بد منو ...

اره مامانم ازم تعریف نمیکنه اصلا ...

منم دوسدارم مستقل باشم سرکار برم ولی بابام اجازه نمیده یدونه بچه ام هستم ....منم ترسوام..‌🤦‍♀️

ای جان یکی یه دونه عزیز خونه 😍😍

گلم ما 5 تا بچه بودیم و یک دست حقوق پدرم هم خیلی زود فوت شد 

خدا رو شکر امیدوارم همیشه در رفاه باشی

گروه رز صورتی وزن شروع ۶۰.۵ چی باید بنوبسم توی امضام؟
ای جان یکی یه دونه عزیز خونه 😍😍 گلم ما 5 تا بچه بودیم و یک دست حقوق پدرم هم خیلی زود فوت شد  ...

ممنون عزیزم،خوشبخت باشی انشالله❤❤