2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خورش سبزی اصلا و ابدا....تو ابجوش زنجبیل بریز....بومادران دم بده بخور....چای اصلا و ابدا...عرق نعنا ...

قورمه سبزی لابد بخاطر سبزی و لوبیاش! اینطوری باشه سبزی پلو هم ن . خوراک لوبیا و عدسی و اینجور چیرا هم ن؟

خدایاشکرت❤
تازه خیلی چیزا دیگه هم هست...کلا رعایت کن....ابگوشت ک اصلااااااا😂😂😂😂....سوزش معده هم داری

امروز بعد ازینک از دکتر اومدم فقط نشستم کریه کردم . اخه من روده تحریک پذیرم دارم. اصلا زندگیممث ادمیزاد نبود هیچوقت .. الانم معدم .. دگ چیکار کنم .. خیلی ناراحتم 

💔💔💔💔💔

خدایاشکرت❤
ن بابا...استرسی هستی...عصبی؟؟؟

اره استرسم میگیره همش سر هرچی 

ولی خب بابا اینهمه ادم استرس میگیرن کف دستشون عرق میکنه چرا من اونجوری نشدم چرا استرس میگیرم اسهال اخه؟؟ بخدا زندگیم  جمع شده تو همین اصلا ن مهمونی بهم میچسبه ن مسافرت خیلی اذیتم 

خدایاشکرت❤
اره استرسم میگیره همش سر هرچی  ولی خب بابا اینهمه ادم استرس میگیرن کف دستشون عرق میکنه چرا من ...

اسهالم هستی....من برادرم اینطوره...گلاب بروتون همیشه رودهاش بهم ریختس...خیلی استرسی و عصبیه...نظامیه باید سرو کله زیاد بزنه با این و اون...

اسهالم هستی....من برادرم اینطوره...گلاب بروتون همیشه رودهاش بهم ریختس...خیلی استرسی و عصبیه...نظامیه ...

اره استرسم میگیره اینجوری میشم.. خوب شد داداشتون ؟ عزیزم نگفتی چیا برام خوبه بخورم؟؟ از گرسنگی دارم میمیرم ولی میترسم چیزی بخورم برام بد باشه 

خدایاشکرت❤
اره استرسم میگیره اینجوری میشم.. خوب شد داداشتون ؟ عزیزم نگفتی چیا برام خوبه بخورم؟؟ از گرسنگی دارم ...

نگاه چیزای سرد نخور...زنجبیل رو چاییت بریز بخور...از سردی روده ها ملتهب میشه....استرس هم نداشته باش

درمان مشکلات گوارشی

۱- درمان مشکلات مری و معده از قبیل (زخم مری ـ زخم معده ـ نفخ ـ آروغ ـ ترش کردن ـ ورم معده ـ

ریفلاکس معده ـ هلیکوپاکتر معده ) :

یک لیوان عرق نعنا به همراه یک قاشق مرباخوری تخم بارهنگ داخل ظرفی ریخته پس از جوش آمدن

ده دقیقه ملایم بجوشد  بعد از ولرم شدن با کمی عسل شبها موقع خواب میل شود . طول درمان بسته

به نوع بیماری  ۴۰ الی ۱۲۰ روز میباشد. لازم به ذکر است در بیماری زخم معده میتوان برای نتیجه

سریعتر از یک قاشق غذاخوری تخم بارهنگ استفاده نمود.

* توجه: این نسخه در عین سادگی بسیار عالی جواب میدهد امتحان کنید.

*توجه : برای نتیجه بهتر و سریعتر در مشکلات معده باید موارد زیر به طور جدی رعایت شود.لازم به ذکر

است که بسیاری از مشکلات ناشی از عدم رعایت همین موارد است:

الف) هیچگاه آب یخ ننوشید.(خیلی سرد)

ب) ترک آب بین غذا (بهترین وضعیت نوشیدن آب نیم ساعت قبل از غذا و دو ساعت بعد از آن است.)

ج) کاهش سردیها مخصوصا شبانگاه (ماست ـ شیرـ دوغ ـ نوشابه ـ چایی )

*توجه :سعی شود سردیها با مصلحات آن مصرف شود.مثلا:

ماست و دوغ  با نعنا و کاکوتی  ـ شیر با عسل یا خرما ـ ...